phishing

Polat : Hayat paylaşınca güzel

Polat : Hayat paylaşınca güzel

Polat : Hayat paylaşınca güzel
03 Aralık 2020 - 11:12


 
 
Gönül Köprüsü Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Lütfiye Polat Gün FM’de yayınlanan Gündem programının konuğu oldu. Polat programda sadece kendimiz için yaşamamamız gerektiğini vurgulayarak, “Hayat paylaşınca güzel” dedi.
 
“Yanlarında yer aldığımız için bizlere çok teşekkür ettiler”
 
İzmir depremi sonrası bölgeye gittiklerini söyleyen Gönül Köprüsü Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Lütfiye Polat, “Elimizden geldiğince depremzedelerin yanında yer aldık. Onlarla gönül birlikteliği yaşadık. Yanlarında yer aldığımız için bizlere çok teşekkür ettiler. Özellikle günlük ihtiyaçlarında kullanacakları malzemeler götürdük. Orada vatandaşlarımızın ihtiyacı dışında bir şey almadıklarını ve bizi misafirleri olarak bağrına bastıklarını gördüm ve çok duygulandım. Allah bir daha böyle afetler yaşatmasın” şeklinde değerlendirmede bulundu.
 
“Kitap kampanyası başlattık”
 
Pandemi günlerinde evde kalan çocuklara kitap okuma alışkanlığını kazandırmak için kitap kampanyası başlattıklarını belirten Polat, “Kitap bağışında bulunmak isteyenler derneğimize ulaşabilirler. Bu pandemi günlerinde dayanışmayı bırakmayalım ve çocuklarımızı kitaplarla mutlu edelim” dedi.
 
“Kadına şiddet, kadınların kaderi olmasın”
 
“Kadına şiddet, kadınların kaderi olmasın” diyen Polat, “Kadına yönelik şiddetin bahanesi olmaz. Kadına şiddet suçtur. Şiddete uğrayan kadınlar asla yalnız değildir, şiddet onların kaderi değildir” diye konuştu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum