phishing

Park Sağlık Koleji dersliklerine gazilerin isimlerini verdi

Park Sağlık Koleji dersliklerine gazilerin isimlerini verdi

Park Sağlık Koleji dersliklerine gazilerin isimlerini verdi
12 Kasım 2016 - 18:49

 

Park Sağlık Koleji dersliklerine gazilerin isimlerini verdi

 

 

Park Sağlık Koleji Onur Kurulu, isimlerini yaşatmak adına dersliklere Afyonkarahisarlı şehitlerimizin adlarını verdi. Parkhayat Sağlık Grubu bünyesinde hizmet veren Park Sağlık Kolejinde bazı dersliklere gazilerin adlarının verilmesi nedeniyle bir tören düzenlendi. Gazilerin de katıldığı törende konuşan Kolej Müdürü Zehra Akduman, “Okulumuz öğrencilerine vatan, millet ve bayrak sevgisini benimsetmek adına böylesine bir uygulamayı hayata geçirdik. Ayrıca bu ülke için kendilerini siper ederek şehitlerimizle silah arkadaşlığı yapan kahraman gazilerimizi de okulumuzda ağırlamaktan onur duyduk” dedi.

 

KUMARTAŞLI’YA PLAKET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, şehit yakınları ve gazilerimiz bu duyarlı davranıştan dolayı teşekkür ederek, aralarında şehit ve gazi çocuklarının da bulunduğu Park Sağlık Koleji öğrencileriyle bir söyleşi gerçekleştirdiler.  Dernek tarafından şehitler için hazırlanan kısa film öğrencilere izletildi. Yapılan konuşmalar ve şehit aileleriyle ilgili film duygu dolu anlar yaşattı. Söyleşi sonunda okul müdürü Zehra Akduman, dernek başkanı Malül Gazi İsmail Kumartaşlı’ya hizmetlerinden dolayı plaket takdim etti. 

 

PARK SAĞLIK KOLEJİ ETKİNLİKLERE DEVAM EDECEK

Malül Gazi Kumartaşlı ise, şehit ve gazi ailelerine vermiş oldukları desteklerinden dolayı Park Sağlık Koleji kurucusu Mustafa Enis Arabacı adına Hastane tıbbi hizmetler direktörü Dr. Alev Türe’ye teşekkür plaketi sundu. Okul Müdürü Zehra AKDUMAN, öğrencilerimizin milli ve manevi duygularını güçlendirmek, onlarda farkındalık oluşturmak ve ülkemizin zor günlerinde daha duyarlı olmak adına, Park Sağlık Koleji olarak bu tür program ve etkinleri devam ettireceklerini belirtti.●Kurtuluş

YORUMLAR

  • 0 Yorum