phishing

Pandemi Mücadelemize İŞKUR İl Müdürlüğünden Destek

Pandemi Mücadelemize İŞKUR İl Müdürlüğünden Destek

Pandemi Mücadelemize İŞKUR İl Müdürlüğünden Destek
18 Mart 2021 - 13:32


 
AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Afyonkarahisar Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü personelinin AFSÜ’ye tıbbi cihaz bağışından dolayı İŞKUR İl Müdürü Ahmet Karakaya’ya teşekkür belgesi takdim etti.
 
İŞKUR İl Müdürlüğü personeli, pandemi hastanesi olarak hizmet veren AFSÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezindeki (SUAM) yoğun bakım ünitelerinde kullanılmak üzere perfüzyon cihazları bağışladı. Rektörümüz Prof. Dr. Okumuş, İŞKUR İl Müdürü Karakaya’yı makamında kabul ederek teşekkür belgesi takdim etti.
 
Prof. Dr. Okumuş konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Pandemiyi yenmek için kamu kurumlarının topyekûn gerçekleştirdiği mücadelede devletimiz, sürecin başından beri her anlamda sağlık kurumlarının yanında oldu ve tüm ihtiyaçlarımızı karşılıyor. Diğer yandan duyarlı kişi ve kurumların bağışları da mücadelemizde bizleri yüreklendiriyor. İŞKUR İl Müdürlüğü çalışanları da tıbbi cihaz bağışlarıyla bu duruma güzel bir örnek olmuştur. Sayın müdürümüze ve İŞKUR personeline hassasiyetlerinden ötürü teşekkür ediyorum.”
 
Ziyarette, AFSÜ Genel Sekreter V. Öğr. Gör. Z. Kutay Erşen, SUAM Başhekimi Doç. Dr Ahmet Ali Tuncer, SUAM Başmüdürü Hatip Aydın ve SUAM Başhemşiresi Muharem Berk de hazır bulundu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum