phishing

Özkaya : Pancar Paraları 20 marttan itbaren ödenmeye başlayacak

Özkaya : Pancar Paraları 20 marttan itbaren ödenmeye başlayacak

Özkaya : Pancar Paraları 20 marttan itbaren ödenmeye başlayacak
09 Ocak 2019 - 16:22 - Güncelleme: 09 Ocak 2019 - 20:21

 

 

Seçim çalışmaları kapsamında Programına devam eden milletvekili Özkaya, Çobanlar ilçesi, Çobanlar ilçesine bağlı Kocaöz Beldesi, Merkeze bağlı Işıklar, Salar ve Erkmen Beldelerinin seçim ofislerinin açılışlarını yaptı.

SAĞLIK OCAĞININ TEMELİ ATILDI

Ali Özkaya, Işıklar Beldesi sağlık ocağı temel atma törenine de katılarak beldelerde esnaflarla ve vatandaşlarla hasbihal etti.

5000 BAŞLIK DAMIZLIK DÜVE ÇİFTLİĞİ İHALESİ YAPILACAK

Bugüne kadar Afyonkarahisarlıya verdikleri sözleri yerine getirdiklerini dile getiren Ali Özkaya şekerpancarı fabrikası yanına kurulması planlanan beş bin başlık damızlık düve çiftliğinin ihalesine önümüzdeki günlerde çıkılacağının müjdesini verdikten sonra bu çiftlik sayesinde çiftçilerimizin ari ırk niteliğindeki temiz güvenilir damızlık düveleri uygun fiyatla alabileceğinin altını çizdi.

PANCAR PARALARI 20 MARTTA

Ayrıca şeker fabrikası yetkilileriyle yaptıkları görüşmede fabrikanın çiftçimizin pancar paralarını 20 Mart itibari ile ödemeye başlayacağının da müjdesini verdi.

 

DOĞALGAZ SÖZÜ

Çobanlar, Işıklar, Kocaöz bölgelerine doğalgaz sözü veren Ali Özkaya Afyonkarahisar’ın tüm bölgelerine önümüzdeki yıllarda imkanlar dahilinde kademeli olarak doğalgazın getirileceğini belirtti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum