phishing

Özkal, istiklal, istikbal ve istikrar için evet oyu istedi

Özkal, istiklal, istikbal ve istikrar için evet oyu istedi

Özkal, istiklal, istikbal ve istikrar için evet oyu istedi
13 Nisan 2017 - 20:45

Özkal, istiklal, istikbal ve

istikrar için evet oyu istedi

 

 

Dört ilçe, iki belde ve bazı köyleri ziyaret eden AK Parti Milletvekili Özkal, anayasa değişikliğini madde madde anlatan Hatice Özkal,  istiklal, istikbal ve istikrar için herkesten ‘evet’ oyu istedi

 

KURTULUŞ-Anayasa değişikliğini anlatmayı sürdüren AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, Dazkırı, Başmakçı, Evciler ve Kızılören ilçeleri ile Fethibey ve Çayırbağ beldelerini ve bazı köyleri ziyaret etti.

Özkal, AK Parti Dazkırı ilçe teşkilatını ziyaret etti. AK Partili teşkilatıyla birlikte pazara giden Milletvekili Özkal, alışveriş yapan Dazkırılılar ve pazar esnafıyla buluştu. Pazarın ardından Deniz Tekstil fabrikasında incelemelerde bulundu. Fabrikanın üretim kapasitesi ve çalışan sayılarıyla ilgili bilgi alan Özkal, fabrika çalışanlarına anayasa değişikliğini anlattı. 

Dazkırı temaslarını Barbaros Mahallesinde sürdüren Milletvekili Hatice Özkal, misafir olduğu evde kadınlara Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle ilgili bilgi verdi. Kadınların sorularını yanıtlayan Milletvekili Özkal, kadınların akıllarına takılan soruları içtenlikle yanıtladı. Çalışmalarına Arı Köyü’nde devam eden Özkal, Arı Köyü’nde yağmur duasına çıkan vatandaşların duasına ortak oldu.  Duaların hem Arı Köyü ve Dazkırı’ya hem de Türkiye’ye ve İslam Alemine bereket ve huzur getirmesini temenni eden Özkal, Arı Köylülere referandumun önemini anlatarak desteklerini istedi.

 

ÇEVRENİZDEKİLERE DE DEĞİŞİKLİĞİN ÖNEMİNİ ANLATIN

Anayasa değişikliği çalışmalarına Başmakçı ilçesiyle devam eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, Başmakçılarla parti binasında buluştu. Başmakçılı kadınların büyük ilgi gösterdiği ziyarette anayasa değişikliğini madde madde anlatan Hatice Özkal,  istiklal, istikbal ve istikrar için herkesten ‘evet’ oyu istedi.  Anayasa değişikliği mesaisini Ulu Yumurta firmasıyla sürdüren Özkal, yumurta işçilerinden ‘evet’ sözü aldı. Başmakçı’da son olarak Gülistan Mahallesinde kadınlarla ev toplantısında bir araya gelen Özkal, yaklaşık bir buçuk saat boyunca Cumhurbaşkanlığı sistemini anlattığı kadınların akıllarına takılan soruları cevapladı.

 

MORAL GECESİNDE EVET İSTEDİ

İlçe ziyaretlerinin ardından İkbal Termal Otel’de Solido Reklam ve İletişim Hizmetleri’nin personeli için düzenlediği motivasyon gecesine katılan Milletvekili Hatice Özkal, maskeli balo sürprizi ile karşılaştı. İlginç maskeleriyle eğlenen gençlere, maskeli balonun kendisi için bir sürpriz olduğunu anlatan Hatice Özkal, gençlerden 16 Nisan’da ‘evet’ oyu vermelerini istedi.

 

LİDER TÜRKİYE’NİN ÇOCUKLARI REFERANDUMU DİNLEYEREK BÜYÜYECEK

Çayırbağ ve Fethibey’e giden Milletvekili Hatice Özkal’a, belde ziyaretlerinde Afyonkarahisahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser de eşlik etti. Fethibey’de köy odasında referandumu anlatan Milletvekili Özkal, “Türkiye çok önemli bir süreçten geçiyor. Referandumda sıradan bir ülke mi yoksa lider ülke mi olacağımızı oyluyoruz. 1980 Darbesi sonrası darbe anayasasıyla yönetilecek olmanın rahatsızlığını yaşamıştım. Milletçe tüp kuyrukları başta olmak üzere pek çok zorluğu hep birlikte yaşamıştık. Her ne kadar oy veremeyecek olsalar da bugün burada bizi dinleyen çocuklarımız tarihe tanıklık ediyor. Yıllar sonra lider bir ülke olduğumuzda; bugün buradaki çocuklarımız kendi çocuklarına, ‘biz küçükken bir referandum yapılmıştı. Biz oy kullanamıyorduk ama milletvekilleri bize anayasa değişikliğini anlatmaya gelmişti. Ülkemiz o değişiklikle şahlanışa geçti’ diye anlatacak. Son 15 yıldır refah seviyemiz arttı. Ancak bugünün çocukları belki 2017 öncesini bizim 1980li yılları anlattığımız gibi anlatacak” şeklinde konuştu.  

 

ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ TÜRKİYE’NİN BEKASI AÇISINDAN ÖNEMLİ

Gece geç saatlerde biten Çayırbağ ziyaretinin ardından referandum çalışmalarını ertesi gün Evciler ve Kızılören ilçeleriyle sürdüren Milletvekili Hatice Özkal,  Evciler AK Parti İlçe binasında vatandaşlarla buluştu. Anayasa değişikliğinin Türkiye’nin bekası açısından önemli olduğunu kaydeden Milletvekili Özkal, referandumun parti değil ülke meselesi olduğunu vurguladı. Camikebir Mahallesi ile Akyarma, Altınova ve Gökçek köylerinde de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatan Milletvekili Özkal, vatandaşlardan Vatan, Bayrak ve Millet için tercihlerini ‘evet’ oyundan yana kullanmalarını istedi. Anayasa değişikliği temaslarını Kızılören ilçesi ile tamamlayan Özkal, Kızılören ilçe merkezi ile Gülyazı köyünde kadınlarla buluştu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum