phishing

Olgun; TOGG’un yerli ve milli olan kısmı sadece alıcısıdır

Olgun; TOGG’un yerli ve milli olan kısmı sadece alıcısıdır

Olgun; TOGG’un yerli ve milli olan kısmı sadece alıcısıdır
05 Mayıs 2023 - 10:54

 

 
İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Avukat Hakan Şeref Olgun, Küçük Sanayi esnafının yapamayacağı bir şeyin olmadığını belirterek; “TOGG’u sanayi esnafımız bile yapar” dedi.
Olgun, Milletvekili Adayları Mustafa Enis Arabacı, Gönül Ar Güngör, Sebahat Demircigediği ve partililerle 2. Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Koçak ve sanayi esnafını ziyaret etti.
 
ESNAFIN ÜZERİNDEKİ AĞIR VERGİYİ KALDIRACAĞIZ
Sanayi esnafı ziyaretinde esnafın sorunlarını dinleyen İYİ Parti Milletvekili Adayı Avukat Şeref Olgun, esnafın vergi yükü altında ezildiğini belirterek, İYİ Parti iktidarında esnafın üzerindeki ağır vergiyi kaldıracaklarını söyledi.
 
Olgun; “Hiç kimse kazanmadığı paranın vergisini vermeyecek. Birilerine vergi affı getirilirken elinin emeği ile geçimini sağlamaya çalışan küçük esnafın üzerindeki ağır vergi hakkaniyet değildir. Küçük esnafın küçük vergi vermesini sağlayacağız” dedi.
 
TOGG’U YAPARIZ
Sanayi esnafının ortaya koyduğu çalışmaların göz kamaştırıcı olduğunu belirten Olgun, Afyon sanayi esnafının yapamayacağı bir şeyin olmadığını, yerli ve milli diye yutturulmaya çalışılan TOGG’u bile yapabileceklerini söyledi.
 
Olgun; “Yerli ve milli diye yutturulmaya çalışılan TOGG bir İtalyan tasarımıdır. Motoru başka yerden aksamı başka yerden sağlanmaktadır. Yerli ve milli olan kısmı ise sadece alıcısıdır. TOGG’un dışarıdan getirilen malzemelerini Afyon Sanayi Esnafına verin, inanın onlardan daha iyi toplar ve onlardan daha iyisini yapar” diye konuştu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum