phishing

Öğretmenlerden Memur-sen destekli maske üretimi

Öğretmenlerden Memur-sen destekli maske üretimi

Öğretmenlerden Memur-sen destekli maske üretimi
26 Mart 2020 - 18:20


 
 
Afyonkarahisar Dumlupınar Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) öğretmenleri, sağlık personelinin ihtiyacını karşılamak için yüz siperlikli maske üretimine başladı.
Afyonkarahisar Dumlupınar Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) öğretmenleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadelede görev yapan sağlık personelinin ihtiyacını karşılamak için yüz siperlikli maske üretimine başladı.
Dumlupınar BİLSEM öğretmenleri, Memur-Sen İl Temsilciliğinin destekleriyle, sağlık çalışanlarına yüz siperlikli maske üretimi için proje hazırladı.
Öğretmenler, malzemelerin temininden sonra 3 boyutlu yazıcılarla ürettikleri maskeleri, İl Sağlık Müdürlüğüne teslim edecek.
Gümüş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, " Koronavirüs tedbirleri kapsamında bakanlığımız koordinasyonunda MEMUR - SEN ' in destekleriyle sağlık çalışanlarımız için koruyucu maske üretimimize başladık.”dedi.
 
Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Arslan Hakan Gümüşün gönderisinin altına ;”Emeğinize sağlık Hakan Müdürüm,Rabbimden kolaylıklar diliyorum..” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum