phishing

Nuribey’ de boş hayallere değil hizmetlere güven oyu geldi.

Nuribey’ de boş hayallere değil hizmetlere güven oyu geldi.

Nuribey’ de boş hayallere değil hizmetlere güven oyu geldi.
02 Nisan 2019 - 07:40


Nuribey Belediye başkanı Apdullah Çakmak 31 Mart seçimlerinin akabinde bir teşekkür mesajı yayınladı.
Nuribey de istikrarın, sevginin, samimiyetin ve hizmetin kazandığını, Nuribey’in kazandığını vurgulayan Başkan ÇAKMAK şunları söyledi: “Öncelikle 31 Mart seçimlerine yüksek oranda bir katılım sağlayan, oy’una, sandığına sahip olan tüm Nuribey Teşkilatıma,Belediye Meclis Üyelerime,Gençlik kollarına,MHP sevdalısı gençlerimize,Sandık namustur diyen Sandık kurullarımıza ve gece gündüz demeden seçim atmosferi boyunca beni ve ekibimi yalnız bırakmayan Gönüldaşlarıma teşekkür ederim.
Seçim sonucunu NURİBEY imize hayırlı olmasını diliyorum.
Halkımız, seçim boyunca sağduyulu davranarak, ortamı bulanıklaştırmak isteyenlere fırsat vermedi. Oy’una, sandığına sahip çıktı. NURİBEY vefasını göstererek, yapılan çalışmalarımıza, hizmetlere ve projelere güven oyu verdi. Bizler de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da emanete sahip çıkacak, verdiğimiz sözleri tek tek yerine getirmek için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.
NURİBEY artık problemlerin değil, projelerin konuşulduğu bir BELDEYE dönüşecek.NURİBEY yeni dönemde çok daha farklı imkanlarla çehresinin değişmesini sağlayacağız” 31 Mart seçimlerinin tekrar hayırlı olmasını dilerken, NURİBEY halkına teşekkür ediyorum.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum