phishing

Mustafa Dağhan’dan Birlik Çağrısı

Mustafa Dağhan’dan Birlik Çağrısı

Mustafa Dağhan’dan Birlik Çağrısı
24 Ocak 2020 - 18:42

Afyonkarahisar Basın Mensupları Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Dağhan, Gazeteciler olarak kendi aramızda tartışabiliriz, sorunlarımız olabilir ancak bunları aşacak olanda bizleriz” dedi. 
 
Afyonkarahisar Basın Mensupları Dayanışma Derneği öncülüğünde biraraya gelen gazeteciler, meslekteki sorunları masaya yatırdı.
Dernek yönetimi, basın mensupları için bir kahvaltı programı tertip etti.
Programa Basın Yayın Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Emin Güzbey, Denetim Kurulu Üyesi Muammer Türker, gazete sahipleri, çalışanları, Radyo ve Televizyon temsilcileri ile İnternet medyası sahibi ve çalışanları katıldılar.
Dernek yönetiminin de hazır bulunduğu kaynaşma, birlik-beraberlik programında bir konuşma yapan Afyonkarahisar Basın Mensupları Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Dağhan, kendisi ve yönetiminin her daim basın kuruluşlarının ve çalışanlarının yanında ve hizmetinde olduklarını belirtti
Dağhan; “Her zaman birlik ve beraberlik içinde olduk. Her birimiz birbirimize rakip olmamıza rağmen hepimiz böylesine güzel bir birlikteliği sergileyebiliyor ve aynı çatı altında toplanabiliyoruz. Derneğimiz kurulduğu günden bu yana hep yapıcı ve olumlu çalışmalara imza atmıştır. Kimse dışlanmamıştır. İlçelerimizde de yapılanmamızı tamamladık. İlçelerin neredeyse tamamında temsilcilerimiz bulunmaktadır.
Daha güzel hizmetlere imza atacağımızı umut ediyorum. Sorunlarımızı, sıkıntılarımızı hep birlikte birlik ve beraberlik içinde çözeceğiz. “Kol kırılır yen içinde kalır” atasözünden yola çıkarak kendi içimizde sorunlar yaşasakta dışarıya karşı vermemiz gereken mesaj “güçbirliği” mesajı olmalıdır. Kendi aramızda tartışabiliriz, sorunlarımız olabilir ancak bunları aşacak olanda bizleriz.
Derneğimizin kuruluş aşamasından bu güne kadar destek veren tüm basın çalışanlarına, gazete sahiplerine, radyo ve internet medyasına teşekkür ediyorum. İnşallah daha güzel günler bizi bekliyor” dedi.
Dernek faaliyetleri hakkında da bilgiler veren Başkan Dağhan, daha sonra programa katılan basın mensuplarının sorun ve talepleri ile önerilerini dinledi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum