phishing

Musiki Eğitim Merkezi'nden TSM Konseri

Musiki Eğitim Merkezi'nden TSM Konseri

Musiki Eğitim Merkezi'nden TSM Konseri
25 Nisan 2019 - 18:28


 
                Afyonkarahisar Belediyesi Musiki Eğitim Merkezi tarafından Hattat Ahmet Karahisari Kültür Merkezi'nde Türk Sanat Müziği Konseri düzenlendi.
 
                Belirli aralıklarla düzenledikleri konser programlarıyla Türk Sanat Müziği'nin en güzel ve en değerli eserlerini Afyonkarahisarlı sanatseverlerin beğenisine sunan Musiki Eğitim Merkezi, yine muhteşem bir konserle gönülleri fethetti.
 
                Hattat Ahmet Karahisari Kültür Merkezi'nde, Nuri Keser'in sunumuyla Şahin Türkeşsiz'in yönetiminde düzenlenen konserde, çeşitli makamlarda 20 eser seslendirildi. İki bölümde icra edilen konserde, bazı eserler koro, bazı eserler ise solo olarak seslendirilirken, sanatçıların özellikle solo performansları büyük beğeni topladı. Yoğun ilgi gören konserde sanatseverler unutulmaz bir gece yaşadı.
 
                Konsere konuk sanatçı olarak katılan Kültür ve Turizm Bakanlığı Bursa Devlet Klâsik Türk Müziği Korosu Ses Sanatçısı Benek Bilge de hüzzam ve rast makamından beş şarkı seslendirdi. Konser sonunda, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık, konuk sanatçı  Benek Bilge'ye plaket, koroyu yöneten Şahin Türkeşsiz'e çiçek takdim ederek teşekkür etti. Musiki Eğitim Merkezi'nin çok başarılı konserlere imza attığını belirten Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık, saz ve söz heyetinde yer alan tüm sanatçıları ise tebrik ederek teşekkür belgesi verdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum