phishing

Modifiye’nin kalbi Afyon’da attı

Modifiye’nin kalbi Afyon’da attı

Modifiye’nin kalbi Afyon’da attı
24 Temmuz 2017 - 14:06

 

Modifiye’nin kalbi Afyon’da attı

 

Afyonkarahisar’da uzun yıllardır otomobil modifiyesi konusunda hizmet veren ProchipTuning şirketi tarafından gerçekleştirilen organizasyonda, birçok modifiyeli araç sergilendi.

 

SERCAN SAYIN- Fuar Alanında yapılan Afyon Tuning Festivalinde, otomobiller ve motosikletler vatandaşlara küçük gösteriler sergileyerek, büyük alkış topladılar.

Organizasyonda yer alan ünlü DJ Doğukan Manço, otomobilseverler ile bir araya geldi. Gecenin geç saatlerine kadar müzik ile izleyenleri deyim yerinde ise coşturan Manço, uzmanı olduğu drift konusunda da hünerlerini bir kez daha sergiledi.

CİDDİ PARALAR HARCANDI

Gerçekleştirilen organizasyon hakkında konuşan Mustafa Kayıhan, “ Şu an dört farklı ilden gelen profesyonel yarış araçları var. Toplamda da yaklaşık 30 adet aracımız var. Bunlardan birkaç tanesi kendi hazırladığım araçlar. İstanbul, Mersin, Ankara, Antalya gibi illerimizden gelen profesyonel yarış araçları da mevcut onların hepsi çok yüksek beygirlere sahip gerçekten çok ciddi paralar harcanmış” dedi.

BİRÇOK YARIŞMA OLDU

Fuar hakkında da açıklamalarda bulunan Kayıhan, “ Fuarımızı üç gün süre ile hazırladık. İlk gün tanışma günü, ikinci gün Doğukan Manço’yu davet ettik kendisinin bir gösterisi olacak ve tabii ki küçük bir drift gösterisi olacak, son günde güzellik ve ses sistemi gibi yarışmalar olacak ve tekrar drift gösterisi olacak sadece profesyoneller tarafından yapılacak” ifadelerine yer verdi.

BU İŞ PROFESYONELCE YAPILMALI

Mehmet Kayıhan, “ Afyonkarahisar’dan 8 tane firmamız katıldı. Bu firmalardan bir tanesi benim kendi firmam. Buradaki genel amacımız ise, modifiye sektöründe profesyonel olmayan gösteriler mevcut. Bizim amacımız sokaklardaki profesyonel olmayan gösterilerden ziyade bu işin profesyonelce yapılabileceğini ve sokaklarda bu işi yapmanın yanlış olduğunu belirtmek, belirli günlerde izin alınmış, güvenliği alınmış şekilde gösteri yapılmasını insanlara anlatabilmek” diyerek sözlerini sonlandırdı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum