phishing

Miniklerden anneler gününe özel anlamlı etkinlik

Miniklerden anneler gününe özel anlamlı etkinlik

Miniklerden anneler gününe özel anlamlı etkinlik
10 Mayıs 2019 - 19:10


 
 
PTT Başmüdürü Mehmet Örsdemir anneler günü nedeniyle PTT genel Müdürlüğü tarafından bastırılan posta kartlarıyla ilgili bir etkinlik düzenledi.
Örsdemir yapılan etkinlikle ilgili açıklamalarda bulundu .Örsdemir açıklamasında şu görüşlere yer verdi;
 
Annelik; sevgi, şefkat, merhamet, sabır ve fedakarlık gibi en üstün değerleri temsil eden kutsal bir makamdır.
 
İnsanlığın en yüce erdemleriyle özdeşleşen bu kutsal makamın sahipleri; bizleri türlü zorluklar içinde dünyaya getiren ve sonra elimizden tutup yaşamaya alıştıran kimselerdir.
 
Hayat boyunca bütün imkanlarıyla bizi destekleyen manevi dayanak, şefkat kanatlarıyla bizi koruyan güvenli sığınak olan Annelerimizin;
 
Bu Günü kapsamında; PTT Genel Müdürlüğümüzce bastırılan tebrik kartlarını, minik öğrencilerimizin dağıttık. Nesiller boyu sürecek değerlerimizi yeniden canlandırmak adına miniklerimizin PTT’ye gelerek Annelerine, aile fertlerine ve yakınlarına göndermeleri bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir.
 
Özellikle, Sosyal medyanın yaygın olarak kullanıldığı böyle özel günlerde, Elektronik ortamda gönderilen mesajların bir müddet sonra geçerliliğini kaybettiği, cihazlardan silindiği oysa tamamen göndericisinin duygularını kaleme alarak belirli bir emek sarf ettiği tebrik kartlarının ise, alıcıları tarafından kalıcı bir şekilde bir ömür boyu özenle saklandığı, gelecek nesillerine aktarıldığı hatta koleksiyonların yapıldığı bilinmektedir.
 
Bu vesile ile PTT mizin düzenlemiş olduğu “Anneler Günü” temalı tebrik kampanyamıza katılan bu minik yavrularımızı merkezimizde ağırlamaktan mutlu olduk.
 
PTT tarafından Anneler günü münasebetiyle, bu özel günde halkımıza katkıda bulunmak adına, Kargo ve kurye gönderilerinde %30 indirim sağlanarak ve ücretsiz Tebrik kartı bastırılıp öğrencilerimizin ve halkımızın hizmetine sunulmuştur.
 
PTT tarafından yapılan bu kampanyalar, Genç nesillerimizin geçmişimizi daha iyi kavrayarak anlamalarına, geleceğimize ise ümitle bakmalarına vesile olacaktır.
 
Bu duygu ve düşüncelerle Öğrencilerimizin böyle bir etkinlik düzenlemelerine vesile olan öğretmenlerimize, minik yavrularımıza ve siz değerli basın mensuplarımıza teşekkür eder, tüm annelerimizin Anneler Gününü kutlarım.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum