phishing

Minik Öğrencileri usta Gazeteciler Buluştu

Minik Öğrencileri usta Gazeteciler Buluştu

Minik Öğrencileri usta Gazeteciler Buluştu
17 Ocak 2018 - 15:23

 

Dinar’da gazetecilik ve basın faaliyetlerini aralıksız sürdürmeye devam eden Dinar Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ramazan Gürbüz, Araştırmacı Gazeteci Yazar Hilmi Çalışkan, Umut Gazetesi Yazı İşleri Müdürü İsmail Yılmaz ve Gündem Gazetesi sahibi Tahsin Baytar 125. Yıl Ana Okulunu ziyaret ederek minik öğrencilerle buluştu.

Toplamda kırk öğrencisiyle eğitim ve öğretim faaliyetlerine devam eden 125. Yıl Ana Okulu Müdürü Tutku Metin 10 Ocak Gazeteciler Gününü minik öğrencilerin kutlayacağını ve gazetecilikle merak ettikleri soruları sormak istediklerini söyledi.

Gazetecilerle bir araya gelen minik öğrenciler, gazeteciliğin ne olduğunu, nasıl yapıldığını, zor ya da kolay bir meslek olup olmadığını sordular. Öğretmenleri tarafından en iyi şekilde yetiştirilen minikler daha sonra gazetecilere üzerinde çeşitli görseller bulunan ve 10 Ocak Gazeteciler Gününüz Kutlu olsun yazılı bir poster hediye ettiler.

Daha sonra ise öğrenci velileri tarafından gazetecilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Okul Yönetimi Velilere Teşekkür Etti

Basın Günü Kutlamamız da  Çöl Ovası’nın Yöresel tatlarından Taptama  yaparak , çocuklarımızı ve misafirlerimizi farklı bir tatla  ağırlamamızı  sağlayan değerli velilerimiz Müzeyyen ve  Cihat Galip GÜRDAL Ailesi  , Ünal AYDOĞMUŞ’a  ve  desteği için Emek Kasabı’na 125. Yıl Ailesi olarak  çok teşekkür ederiz” denildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum