phishing

Minik İpek'ten başkan Zeybek'e efeler teşekkürü

Minik İpek'ten başkan Zeybek'e efeler teşekkürü

12 Nisan 2020 - 16:19 - Güncelleme: 12 Nisan 2020 - 18:14


 
Afyonkarahisar Belediyesi’ne ait efeler ekibini evinin balkonundan izleyen minik ipek Mehmet amca dediği Belediye başkanı Mehmet zeybek’e teşekkür etti.
Afyonkarahisar Belediyesi tarafından evde kal afyon çağrılarına kulak veren ve evlerinden çıkmayan yada yaş kısıtlaması nedeniyle çıkmaları yasak olan vatandaşların evlerinde sıkılmamaları ve hoşça vakit geçirmeleri için Afyonkarahisar Belediyesi efeler ekibi tarafından mahalle ve sokaklarda gösteri yapan efeler ekibini gören Minik İpek çektiği video ile belediye başkanı Mehmet Zeybek’e teşekkür etti.
Efeleri babasıyla birlikte balkondan izleyen İpek babasının da yönlendirmesiyle efelere de el salladı. Efeleri babasıyla birlikte balkondan izledikten sonra bir video çekerek Afyonkarahisar Belediyesi’nin watsap hattına gönderen Minik İpek çektiği videoda;”Mehmet amca seni çok seviyorum. Efeler için çok teşekkür ederim.” Diyerek el salladı.
İpek’in mesajını alan Afyonkarahisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Minik İpek’i evinde ziyaret ederek hediyesini takdim etti. Mesajı alan Afyonkarahisar Belediyesi zabıta ekiplerini İpek’i evinde ziyaret için gittiklerinde İpek ve ailesi sürpriz karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler.Kapıyı zabıta ekiplerine anne ve babasıyla birlikte açan Minik İpek’e Zabıta Müdürlüğü personeli oyuncak hediyesini takdim ederek Belediye Başkan Zeybek’in selamını iletti.Minik İpek Başkan Mehmet Zeybek’e el sallayarak ailesiyle birlikte teşekkür etti.
Başkan Zeybek de; “İpek kızım çok teşekkür ediyorum. Bizde sizleri çok seviyoruz. Senin yaşlarında benim de torunlarım var. Çok tatlısın. Anne babana çok selamlar. Hoşça kal. Gözlerinden öpüyorum” diyerek İpek’e video mesaj ile seslendi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum