phishing

Milliyetçi Hareket Partisi Heyeti, Serteser’i Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi Heyeti, Serteser’i Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi Heyeti, Serteser’i Ziyaret Etti
15 Nisan 2023 - 14:17


 
Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Mehmet Taytak, Milletvekili Adayları Yücel Genç, Hakan Çolpan, İsmail Aydoğuş; İl Başkanı Ahmet Kahveci ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri; Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile MHP İl Seçim Komisyonu Üyeleri, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti.
 
Ziyaret hakkında değerlendirmede bulunan MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, “Siyasi partilerin milletvekili aday listeleri açıklandı. Biz zaten yollardaydık, biliyorsunuz. Her zaman çalışıyoruz. Kampanyamızı başlatmadan önce İl Başkanımız Ahmet Kahveci Beyefendi ve diğer arkadaşlarımız göreve başladı. Heyecanlıyız, güçlüyüz, huzurluyuz. Seçim startımızı sizinle vermek istedik. Zatıâlinizi her zaman yanımızda gördük; bizimle sıcak ve samimi ilişkileriniz var. Ben Partim, şahsım ve arkadaşlarım adına sizlere çok teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum” dedi.
 
ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser de ziyaret dolayısıyla teşekkür ederek “Kıymetli Milletvekilim, Kıymetli İl Başkanım, sizi de bu vesile ile tebrik ederim. Sizi ağırlamaktan mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Yeni bir dönemin başlangıcına adım atıyoruz. 28. Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimi 14 Mayıs’ta gerçekleşecek. Afyonumuzda Milliyetçi Hareket Partisi’nde siz ve 5 milletvekili adayı belirlendi. Sayın Milletvekilimiz Mehmet Taytak Bey ile milletvekili olduğu günden itibaren Ticaret ve Sanayi Odamız ile en üst düzeyde ilişkiler içerisinde olduk. Birçok faaliyetimiz oldu; Sayın Vekilimiz hepsinde yanımızda oldu. Kendisine ilettiğimiz birçok sorun çözüldü. Gerek burada, gerekse Ankara’da ilgili kişilerle irtibat sağlandı; çoğu konu da başarıya ulaştı. Afyonkarahisar iş camiası ile yakından ilgilendiğiniz için teşekkür ediyorum. Yeni dönemde de Afyonumuz’un gelişmesinde birlikte inşallah çalışacağız. Size ve 5 milletvekili adayımıza da başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
 
MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci ise “Sivil toplum kuruluşlarının en büyüğü olan Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nda seçim startını verdik. Ticaret ve Sanayi Odası’nın Afyonkarahisar’ın ekonomisine sağladığı büyük katkı ve Sayın Başkanımız’ın bizlere şimdiye kadar vermiş olduğu desteklerden dolayı çok teşekkür ederim. İnşallah biz bu seçimde Milliyetçi Hareket Partisi olarak en az 3 milletvekili çıkarıp Ticaret ve Sanayi Odamız ile Ticaret Borsamız’ın yanında olacağız” diye konuştu.
 
Ziyaret fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum