phishing

Milli Mücadelede Afyonkarahisar-Emirdağ Paneli düzenlendi

Milli Mücadelede Afyonkarahisar-Emirdağ Paneli düzenlendi

Milli Mücadelede Afyonkarahisar-Emirdağ Paneli düzenlendi
27 Nisan 2017 - 19:07 - Güncelleme: 28 Nisan 2017 - 08:16

Milli Mücadelede Afyonkarahisar-Emirdağ Paneli düzenlendi

 

KURTULUŞ-Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi, Emirdağ Kent Konseyi, Afyonkarahisar Emirdağlılar Derneği ile Emirdağ Kültür ve Sanat Derneği tarafından düzenlenen Emirdağ Günü etkinlikleri kapsamında ‘Milli Mücadelede Afyonkarahisar-Emirdağ Paneli düzenlendi.

Afyon Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen panel öncesi açılışı gerçekleştirilen fotoğraf sergisi büyük ilgi topladı.  Milli Mücadelede Emirdağ'ın yeri ve öneminin anlatıldığı panel öncesi Kent Konseyi Kültür Sanat Çalışma Gurubu Başkanı Ünal Özdoğan ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban birer konuşma yaptı.

EMİRDAĞ'DA ŞANLI DİRENİŞ ANLATILDI

Moderatörlüğünü Eskişehir Anadolu Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erol Kutlu'nun yaptığı panele konuşmacı olarak Eskişehir Anadolu Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Köksal, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kemal Yakut,  Afyon Kocatepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sadık Sarısaman ve Afyon Kocatepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Altıntaş katıldı. Panele konuşmacı olarak katılan davetliler, Milli Mücadele'de Afyonkarahisar'ın her ilçesi her beldesi, her köyünde olduğu gibi Emirdağ'da gösterilen şanlı direnişi ve zaferi anlattı.   Emirdağ'ın Büyük Taarruza ve Zafer'e verdiği katkı ve desteğin önemine dikkat çekildi. Programda Belediye Başkanı Burhanettin Çoban tarafından panele davet edilen konuklara plaket ve teşekkür belgesi takdim ederek katkılarından dolayı her birine ayrı ayrı teşekkür etti. Panel öncesi Emirdağ'dan gelen konuklarla yakından ilgilenen Başkan Çoban,  kendileriyle yemekte bir araya geldi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum