phishing

"Milli Dayanışma Kampanya"sına Kırlıoğlu ve kaya’dan 100 er bin liralık bağış

"Milli Dayanışma Kampanya"sına Kırlıoğlu ve kaya’dan 100 er bin liralık bağış

01 Nisan 2020 - 17:24


 
 
Koronavirüs salgını sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından başlatılan “Biz Bize Yeteriz” kampanyasına Afyonkarahisarlı işadamı Haydar Kaya’dan 100 bin liralık bağış geldi.
Afyonkarahisar Valiliği sosyal medya hesaplarından duyurulan bağış bilgisinde İş İnsanı Haydar Kaya’nın kampanyaya 100 bin liralık bağışta bulunduğu ifade edildi.
 
Paylaşım şöyle:
“Biz Bize Yeteriz çağrısına uyan ve Milli Dayanışma kampanyasına 100 bin lira bağışlayarak destek olan iş insanı haydar Kaya’ya teşekkür ederiz.”
İşadamı haydar Kaya’dan sonra Afyonkarahisar'ın önde gelen firmalarından Kırlıoğlu A.Ş. de 100 Bin TL'lik bağışla kampanyaya katıldı. Kırlıoğlu A.Ş. 100 bin TL'lik bağışını kampanya için açılan hesaba yatırırken, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz da Kırlıoğlu ailesine teşekkür etti.
 
Son yıllarda Afyonkarahisar'ın vergi rekortmenleri listesinin her zaman üst sıralarında yer alan Kırlıoğlu Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kırlıoğlu, "Allah devletimize milletimize zeval vermesin. Devletimiz varsa biz varız. Milletimizin yaşadığı zor günlerde üzerimizde hissettiğimiz sorumluluğumuzun gereğini yerine getirmeye çalıştık. Kampanyaya katılımın hızla artacağına, devletimizin ve milletimizin bu zor günleri birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağına inancımız tamdır. Biz bize yeteriz" dedi.
 
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum