phishing

Milletvekili Özkaya Evciler'i Ziyaret Etti

Milletvekili Özkaya Evciler'i Ziyaret Etti

Milletvekili Özkaya Evciler'i Ziyaret Etti
03 Mart 2019 - 20:36 - Güncelleme: 05 Mart 2019 - 01:16


 
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya Evciler Ak Parti seçim bürosunu ziyaret ederek partililerle buluştu.
Seçim bürosu önüne toplanan kalabalığa seslenen Özkaya, Evciler’de yeniden AK Parti’nin kazanacağını ve her türlü destekleri vereceklerini ifade ederek şunları söyledi, “Ali Dede Savaş hocamız yıllardır Evciler’de öğrenci yetiştirdi. Bundan sonra ise kendisi Evciler’in gelişmesi, kalkınmasına adayacaktır” dedi.
AK Parti Evciler Belediye Başkan Adayı Ali Dede Savaş ise, çıktıkları bu yolda en başarılı sonucu elde ederek 31 Mart yerel seçimlerinde belediyeyi kazanacaklarını ifade etti. Seçimlerin hayırlara vesile olmasını da temenni eden Savaş şöyle konuştu, “Seçim büromuzun gece gündüz taşması ve buradaki kalabalık bizim seçimi kazanacağımızın göstergesidir. Evciler’de belediyecilik anlamında asli görevlerimizi zaten yapacağız. Biz bunları iş olarak saymıyoruz. Önemli olan devlet desteğini alarak ilçeye devlet yatırımları kazandırmaktır. Beş yıl içerisinde Evciler’e doğalgazı getireceğiz. Konut sorununu çözmek adına toplu konut yaptıracağız. Tarım ve hayvancılığa dayalı güzel projeler gerçekleştireceğiz. Sulama projeleriyle de tarımı geliştireceğiz. Bunun yanında elektrik hattı projemiz var. Sulu tarıma geçeceğiz” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum