phishing

Milletvekili Özkaya, Dinar'da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi

Milletvekili Özkaya, Dinar'da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi

Milletvekili Özkaya, Dinar'da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi
20 Şubat 2018 - 13:15

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya Ak Parti’nin Afyonkarahisar’da düzenlenen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı 6. Olağan Kongre sonrasında Dinar ilçesinde bazı ziyaretlerde bulundu.

 

Ak Parti Dinar İlçe Teşkilatında İlçe Başkanı İdris Er, yönetim kurulu üyeleri ve partililerle bir araya gelen Özkaya burada Ak Parti Kongresini değerlendirdi.

 

Kongre salonunda çok büyük bir coşku olduğunu, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı her birlikte en iyi şekilde ağırladıklarını ifade eden Özkaya şunları söyledi, “Afyonkarahisar’da gerçekleştirdiğimiz AK Partimizin 6. Olağan Genel Kongresi hayırlı ve uğurlu olsun. Mevcut İl Başkanımız AV. İbrahim Yurdunuseven’in tek liste şeklinde girdiği kongremize her zaman olduğu gibi çok yüksek katılım gerçekleştirildi. Dinar’dan ve diğer bütün ilçe, kasaba ve köylerimizden partililerimiz kongremize katılarak büyük destek vermiş oldular” dedi.

 

Ak Parti Milletvekili Ali Özkaya Ak Parti ilçe teşkilatı ziyareti akabinde ise yeni yerinde hizmet vermeye devam eden Lider Sürücü Kursunu ziyaret ederek sahibi Murat Küçüktaş’tan bazı bilgiler edindi. Yine geçtiğimiz günlerde anneleri vefat eden AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Galip Uluağaç’a, ve ilçe esnaflarından Ömer Tombuloğlu’na taziye ziyaretinde bulunan Milletvekili Özkaya burada vefat edenlere Allah’tan rahmet ailelerine ise sabırlar diledi. İsmail Yılmaz-Dİnar

YORUMLAR

  • 0 Yorum