phishing

Milletvekili Özkaya, Dinar’da Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Milletvekili Özkaya, Dinar’da Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Milletvekili Özkaya, Dinar’da Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
08 Nisan 2018 - 19:35

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya memleketi Dinar’da Ak Parti İlçe Teşkilatında, yönetim kurulu üyeleri, belediye başkanları, belde başkanları, bazı muhtarlar ve partili vatandaşlarla bir araya geldi.

İlçenin bazı sorunlarının ve yapılması planlanan işlerin gündeme geldiği toplantıda Dinar Devlet Hastanesinin son durumu, 4 yıllık Yüksek Okul ve TOKİ evleri gibi çeşitli konular görüşüldü.

Dinar Devlet Hastanesine MR cihazının geleceğini ifade eden Milletvekili Ali Özkaya yaptığı konuşmasında şunları söyledi, “Dinar Devlet Hastanemizin sınıf atlaması yani B sınıfı hastane durumuna geçmesi için çalışmalar devam ediyor. Yoğun bakım ünitesinin bir üst seviyeye çıkması ve acil serviste yapılacak olan bazı değişikliklerle B sınıfı hastane olmak için çabalıyoruz. B sınıfı olduğumuzda ise doktor sıkıntımız kalmayacaktır. Eğitim alanında ise geçtiğimiz günlerde müjdeli haberi vermiştik. 4 Yıllık Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulunun 2 bölümü Dinar’da açılarak 80 öğrenci ile eğitime başlayacak. Diğer bir taraftan da ilçemize Bilim ve Sanat merkezi kuruldu. Türkiye genelinde sadece 5 tane olan ve çok üst düzey zeki çocukları kabul eden bu merkez de faaliyetlerine devam ediyor. TOKİ’de ise 819 konut çalışması devam ediyor, belirli bir süre sonra ise kuralar çekilerek hangi dairenin kime ait olduğu belli olacak” dedi.

Ali Özkaya’nın konuşmasından sonra ise ilçenin sorunlarına ilişkin çeşitli sorular sorularak çözüm yolları arandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum