phishing

Milletvekili Özkaya'dan Karayolları Genel Müdürüne ziyaret

Milletvekili Özkaya'dan Karayolları Genel Müdürüne ziyaret

Milletvekili Özkaya'dan Karayolları Genel Müdürüne ziyaret
20 Ağustos 2019 - 15:03

Ak Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.
 
Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç ile birlikte Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret etti.
Afyonkarahisar Karayollarındaki Sorunlar İstişare Edildi
 
Milletvekili Av. Ali Özkaya makamında ziyaret ettiği Abdulkadir Uraloğlu ile hemşerilerimizden ve ilimiz yöneticilerinden gelen Afyonkarahisar sınırları içerisindeki karayolları ile ilgili istek ve talepler doğrultusunda istişarelerde bulundu.
 
Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Milletvekili Ali Özkaya, Bolvadin ve Çay ilçelerimizi birbirine bağlayan yoldaki çalışmalar ile Dinar – Çivril yolunun yıl sonuna kadar tamamlanmasına çalışıldığını, Çay ve Dinar ilçelerimizi bağlayan yolun da duble yola çevrilmesi için 2020 yılı sonuna kadar ihale sürecinin tamamlanmasının planlandığını belirtti.
Sandıklı-Hocalar-Banaz yolunun standartlarının yükseltilmesi içinde planlamalar yapıldığını belirten Özkaya ihale sürecinin başlatılmasının takipçisi olduklarını belirtti.
 
Şuhut - Afyonkarahisar yolu çalışmalarının yapımında oluşan problemlerin en kısa sürede çözülerek yolun tekrardan konforlu bir şekilde ulaşıma açılacağını ifade eden Milletvekili Özkaya, Sultandağı – Kırca – Dereçine yolunun yan tarafına da çiftçilerimizin traktörleri ve tarım makinaları için yan yol yapılarak kolaylık sağlanmasının planlandığını belirtti.
Ayrıca diğer belediyelerimizin karayolları bölge müdürlüklerinden ve diğer birimlerden taleplerine en kısa sürede çözüm bulunması ve kolaylık sağlanması için gerekli talimatların verildiğini ifade etti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum