phishing

MHP Sandıklı Adayı Gürel'e Sandıklı Pazarında yoğun ilgi

MHP Sandıklı Adayı Gürel'e Sandıklı Pazarında yoğun ilgi

MHP Sandıklı Adayı Gürel'e Sandıklı Pazarında yoğun ilgi
05 Mart 2019 - 19:41 - Güncelleme: 06 Mart 2019 - 09:51

Milliyetçi Hareket Partisi Sandıklı Belediye Başkan Adayı Mustafa GÜREL, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

GÜREL seçim çalışmaları kapsamında Sandıklı Pazarında, Pazar esnafı ve vatandaşlarla buluştu. GÜREL’e hem pazarcı esnafı hem de pazarda alış veriş yapan vatandaşlar çok büyük ilgi ve alaka ile karşıladılar.

Mustafa GÜREL beraberindeki il genel meclisi ile belediye meclis üye adayları ile vatandaşın ve esnafın sorunlarını dinledi. Sandıklı Belediye Pazarının yapı olarak akustik bir şekilde tasarlanmadığını, bu yüzden gürültünün çok fazla olduğunu, bununla ilgili belediye başkanlığından sonra bunun ilgili çözümler üreteceklerini belirtti.

Milliyetçi Hareket Partisi Sandıklı Belediye Başkan Adayı Mustafa GÜREL, Pazar yerinin en büyük problemi otopark sıkıntısı olduğunu söyleyerek, Daha önce şu anki Gençlik Merkezinin olduğu yerdeki arsa bir nebze bu problemi çözüyordu. Orası yapıldıktan sonra ise çevreden gelen vatandaşlarımız ve Pazar esnafı park yeri bulmakta zorlanıyor. İnşallah biz otopark sorununu çözeceğiz.dedi.

GÜREL, Kış aylarında soğuk, yaz aylarında ise oluşan toz nedeniyle pazarcı esnafımız ve vatandaşımız sıkıntılar yaşıyor. Bunun için Pazar yerinin etrafını da kapatacağız. Gerekli havalandırmalar sistemini de kurarak sağlıklı ortamda alış veriş yapılacak hale getireceğiz.

Pazar yerinin etrafındaki metruk binalarla ilgili çalışmalarımız da olacak diyen GÜREL, Rabbim Belediye Başkanı olarak Sandıklımıza hizmet etmeyi nasip ederse, Bu binaları yıkıp temizledikten sonra, modern soğuk hava depoları inşa edeceğiz. Dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum