phishing

MHP Milletvekili Taytak, Seçim Çalışmalarına Afyonkarahisar'da Devam Etti

MHP Milletvekili Taytak, Seçim Çalışmalarına Afyonkarahisar'da Devam Etti

MHP Milletvekili Taytak, Seçim Çalışmalarına Afyonkarahisar'da Devam Etti
10 Mayıs 2023 - 10:34


 
Mehmet Taytak, Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi Afyonkarahisar Milletvekili ve 28. Dönem milletvekili adayı olarak seçim çalışmalarına devam etmektedir. Taytak, 14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan seçimler için merkez çarşı esnafını ve Erenler Mahallesindeki vatandaşları ziyaret ederek destek talebinde bulundu.

Taytak, ilk olarak mecidiye mahallesindeki esnafı ziyaret etti. Cadde boyunca dükkan dükkan dolaşan Milletvekili Taytak, esnaf ve vatandaşlarla görüşerek desteklerini istedi. Esnaf ve vatandaşlar, 14 Mayıs'ta cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve milletvekilliği seçimlerinde ise Milliyetçi Hareket Partisi'ne oy vereceklerini belirttiler.

Taytak, seçimlerin önemini de esnaf ve vatandaşlarla paylaştı. Taytak, atalarımızın 100 yıl önce ülkemizin bölünmesine izin vermediğini ve 2. yüzyılda da aynı durumun söz konusu olduğunu belirtti. Buna karşı Türk milletinin en iyi cevabını 14 Mayıs'ta vereceğini belirtti. Taytak, seçim günü geldiğinde vatandaşlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bir oy, Milliyetçi Hareket Partisi'ne bir oy vererek güzel bir Türkiye'ye uyanacaklarını söyledi.

Taytak, Erenler bölgesindeki esnaf, vatandaş ve öğrencilerle de bir araya gelerek yoğun ilgi gördü. İl Başkanı Ahmet Kahveci ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Fevzi Kartal ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez İGM Üyesi Ahmet Zeki Ertürt ve KAÇEP üyeleri de ziyaretlere katılanlar arasındaydı


YORUMLAR

  • 0 Yorum