phishing

MHP'li Yücel Genç: Meclise kavga etmeye değil, Afyon'a hizmet için gitmek istiyorum

MHP'li Yücel Genç: Meclise kavga etmeye değil, Afyon'a hizmet için gitmek istiyorum

MHP'li Yücel Genç: Meclise kavga etmeye değil, Afyon'a hizmet için gitmek istiyorum
07 Mayıs 2023 - 17:16 - Güncelleme: 09 Mayıs 2023 - 11:29


 
MHP Afyonkarahisar Milletvekili adayı Yücel Genç, Çakırözü’nde konuşarak, “Ben meclise kavga etmek, laf yarışına girmek ya da bir koltuk, makam sahibi olmak için gitmek istemiyorum. Benim amacım ilimizi bir adım daha ileriye götürmek” dedi
MHP’li Yücel Genç: Meclise kavga etmeye değil, Afyon’a hizmet için gitmek istiyorum
Seçimlere 1 hafta kala Yücel Genç’e tüm bölgelerde büyük ilgi gösteriliyor. Dünde de beraberinde MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Osman Gürışık ,İl Başkan Yardımcısı Coşkun KARACA İGM üyesi Ali Altan MHP Şuhut İlçe Başkanı Abdullah Zeybek , Kadir Lafci ve yönetimi ile birlikte Dadak VE Çakırözü köyüne giden Genç çok kalabalık bir seçmen kitlesi tarafından karşılandı.
Çakırözü köyünde değişik partilerden istifa eden ve ilk kez bir partiye üye olan 50 kinin rozetlerini takan Genç ‘ Partimize ve şahsıma gösterilen bu ilgiye teşekkür ederim’ dedi.
 
AMACIMIZ KAVGA ETMEK DEĞİL
MHP Milletvekili Adayı Yücel Genç yaptığı açıklamada, “Ben meclise kavga etmek, laf yarışına girmek ya da bir koltuk, makam sahibi olmak için gitmek istemiyorum. Benim amacım ilimizi bir adım daha ileriye götürmek. Afyon’un tüm kesimlerinin sorunlarını meclise getirmek ve bunların çözümünü bulmak için milletvekili olmak istiyorum. Bana ve partime gösterilen ilgiye teşekkür ederim” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum