phishing

MHP’li Taytak : Türk milleti 14 Mayıs'ta "Bay bay Kemal" diyecek

MHP’li Taytak : Türk milleti 14 Mayıs'ta "Bay bay Kemal" diyecek

MHP’li Taytak : Türk milleti 14 Mayıs'ta
13 Mayıs 2023 - 08:41


 
MHP Afyonkarahisar Milletvekili ve 28. Dönem milletvekili adayı Mehmet Taytak, Şuhut ilçesinde coşkulu bir karşılama ile karşılandıktan sonra muhalefete yönelik sert açıklamalarda bulundu. 14 Mayıs öncesi gerçekleştirdiği seçim çalışmaları kapsamında 18 ilçeyi ziyaret eden Taytak, HDP ile ittifak yapan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na ve partisine yönelik eleştirilerini sürdürdü. "Ölünüzü, dirinizi, her gün birinizi, bir gün hepinizi müstahak olduğunuz sonuçlarla billahi yüzleştireceğiz" ifadesini kullanarak sert bir üslup benimsedi.
 
Taytak, Türkiye'nin var olma-yok olma seçimi olan 14 Mayıs seçimlerinin önemine vurgu yaparak, 15 Temmuz'dan bu yana birçok milli sorunu çözdüklerini ifade etti. Ancak muhalefetin ise iktidara gelmek değil, Türkiye'yi yıkmak istediğini savundu. Kemal Kılıçdaroğlu'nun Amerika'ya giderek talimat aldığını iddia eden Taytak, FETÖ'nün zillet ittifakının tam ortasında olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu'nun ihanet ettiğini savunan Taytak, Türk milletinin 14 Mayıs'ta "Bay bay Kemal" diyeceğini ifade etti.
 
Son olarak Taytak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a oy verilmesi ve MHP'nin dengeli ve denetimli mecliste daha fazla temsil edilmesi için MHP'ye oy verilmesi çağrısında bulundu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum