phishing

MHP'li Kocacan : Virüsle millet olarak hepimiz mücadele etmekteyiz

MHP'li Kocacan : Virüsle millet olarak hepimiz mücadele etmekteyiz

MHP'li Kocacan : Virüsle millet olarak hepimiz mücadele etmekteyiz
09 Nisan 2020 - 15:42 - Güncelleme: 10 Nisan 2020 - 12:30


 
Dünyayı sarsan Türkiye’de ciddi problemler olmaya devam eden koronavirüs salgınına karşı devletin önemli bir mücadele içerisinde olduğunu belirten Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Kocacan, salgına karşı özverili bir şekilde çalışan sağlık çalışanları başta olmak üzere emniyet ve jandarma ekipleriyle beraber il yöneticilerini tebrik etti.
 
 
MHP İl Başkanı Mehmet Koacacankoronavirüsle ilgili mücadele de Türkiye Cumhuriyeti Devletinin her zaman yanında olduklarını ifade etti. Başkan Kocacan “Dünya genelinde yayılan ve ülkemizde de ciddi problemler olmaya devam eden koronavirüs salgınına karşı başta devletimiz olmak üzere önemli bir mücadele vermekteyiz. Ekonomik sarsıntılar başta olmak üzere insanlarımızın hayatını tehdit eden bu virüsle millet olarak hepimiz mücadele etmekteyiz. Vatandaşlarımız, devletimiz tarafından ve Sağlık Bakanlığımızın almış olduğu tedbirlerle ilgili her türlü çabayı göstermektedir. Tabi burada az miktarda da olsa bazı insanlarımızın yapmış olduğu bilinçsiz hareketler birçok vatandaşımızı da etkileyebiliyor. Bilim Kurulunu ve Sağlık Bakanlığımızın almış olduğu tedbirlere aynen uymalıyız. Bu konularda daha duyarlı olmalıyız. Korona virüs denilen hastalığın 3 dalga olabileceğini söyleniyor. 1. dalgasının bu olduğu daha ileri de iki dalga daha geleceği ifade ediliyor. Biz söylentilerden ziyade bir an önce bu virüsle ilgili aşının bulunması, insanlarımızı tedavide kesin bir cevap verebilecek sonuçların alınmasıyla ilgili çalışmalar var. Sağlık Bakanlığımız gerçekten çok yoğun bir şekilde çalışıyor. Ayrıca sağlık çalışanlarımız takdire şahan bir hizmet vermekte onları buradan tekrar tebrik ediyorum. Bunun yanısıra emniyet, jandarma, il idarecilerimiz özverili bir şekilde çalışmaktadırlar. İlimizde de yetkililer tarafından her türlü tedbirler alınmış bulunmaktadır. İnşallah yakın bir zamanda her şey eskisi gibi olur. Milliyetçi Hareket Partis olarak her zaman devletimizin yanındayız” dedi.
 
“Devlet ve millet elele vermiştir”
Milli Dayanışma Kampanyasıyla devlet ve milletin elele vererek birlik ve beraberlik içerisinde bu beladan kurtulacaklarını da ifade eden Başkan Kocacan, alınan ekonomik tedbirlerin sıkı bir şekilde uygulanması gerektiğini ifade etti. Başkan Kocacan, Cumhurbaşkanımız tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyasına ilk desteği genel başkanlar düzeyinden Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli Bey 5 maaşını bağışlayarak vermiştir. Ardından Milletvekilimiz Mehmet Taytak Bey’de 1 maaşla kampanya da destek olmuştur. Bu kampanyaya millet olarak sahip çıktık. Devlet millet elele vererek birlik ve beraberlik içerisinde bu hastalığın üstesinden geleceğiz. Hükümetimizin almış olduğu ekonomik tedbirlerde sıkı bir şekilde uygulanmalı. Esnafımız ekonomik tedbirlerden daha çok faydalandırılmalı. Türkiye olarak en az zararla bu beladan kurtulacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
 
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum