phishing

MHP İlçe teşkilatı sandık kurulu üyelerine eğitim verdi

MHP İlçe teşkilatı sandık kurulu üyelerine eğitim verdi

MHP İlçe teşkilatı sandık kurulu üyelerine eğitim verdi
28 Mart 2019 - 12:23


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler nedeniyle sandık kurul üyelerini ve müşahitlerine eğitimler verdi. Eğitim öncesi konuşan MHP Afyonkarahisar Belediye Başkanı Fatih Çetinkaya, ”Partimizin, benim ve Afyonkarahisar halkının namusunu sizlere emanet ediyorum. Seçim günü lütfen milletin namusunu kirletmeyin” dedi.
31 Mart tarihinde yapılacak olan seçimler öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı sandık kurulu üyelerine ve sandık müşahitlerine eğitim verdi. Eğitim öncesi sandık kurulu üyelerine ve sandık müşahitlerine seslenen MHP Afyonkarahisar Belediye Başkanı Fatih Çetinkaya, “Sandık bizim namusumuzdur” dedi.
Çetinakaya, “Seçim sürecine girdiğimiz günden bugüne kadar çok yoğun bir şekilde çalıştık. Teşkilat mensuplarımız, kadınlarımız, gençlerimiz ve herkes gece gündüz demeden çalıştı. Afyonkarahisar’ın ve milletimizin önümüzdeki 5 yılı çok önemlidir. Geldiğimiz şu noktada seçimlere sayılı günler kaldı. Biz ne kadar çok çalışırsak çalışalım. Ne kadar çok kişi bize oy verirse versin. Zaferi elde etmenin son noktası seçim günü sandık başıdır. Yani insanların iradesinin sandığa girdiği gündür. MHP teşkilatlıları ve ben milletin namusunu elimize aldık ve bu namusu sizlere emanet ettik. Seçim günü lütfen milletin namusunu kirletmeyin. Size emanet ediyorum. Ben belediye başkanı olduğumda emin olun kral olmayacağım, ben 10 yıldır bir memleket kavgası veriyorum. Benim bir sevdam var onun peşinden gidiyorum. Ve hiç olmadığı kadar zaferi garantilemiş durumdayız. Zaferi ilan edecek olan sandıktaki sizin tutumunuz. Bende bunu size emanet ediyorum” dedi.
KOACACAN, “SANDIKLARIMIZA SIKI SAHİP OLMALIYIZ”
Seçim günü sandıkların önemine değinen MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, “Türkiye Cumhuriyetinde istiklal ve istikbalimizin birinci aşaması olan yerel yönetimler çok önemlidir. Adaylar içerisinde alev alev yanan, ben bu işin üstesinden gelirim diyen daha öncede tecrübesi olan eğitimi ve kariyeri ile yüksek lisans yapan şimdiden tekrardan sizlerin gönlüne giren Fatih Çetinkaya kardeşimizin sizlerin huzuruna çıktı. Ancak biliriz ki bizim gönlümüzü vermemiz yetmez. Oylarımızla destekleyebildiğimiz gibi yakın eş, dost, akraba ve tüm arkadaşlarımızla gönlünüzü sıcak tutup köprü kurmamız gerekmektedir. Sandıklara da bir o kadar hassas davranıp dikkat etmemiz gerekecek. Sandık başında itiraz edilecek bir şey varsa okul sorumlularımıza bildirin. Bizim adayımız diğerleri gibi değil. İçimizden biri, sizlerden biridir. Uzatmadığı el, girmediği gönül, çalmadığı kapı kalmadı. İnşallah 31 Mart akşamı kutlu şölenimizi ilan edeceğiz” diye konuştu.
KARTAL, “SORUMLULUĞUNUZ YÜKÜ ÇOK AĞIR”
Sandık kurulu üyelerinin ve sandık müşahitlerinin görevinin çok ağır olduğunu belirten MHP Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal, “Yerel seçim çalışmaları süresince çok yoğun bir şekilde gece gündüz çalıştık. Her türlü çalışmayı yaptık. Şimdiye kadar her türlü çalışmayı yaptık ama sandığa sahip olamadığımız zaman yani vermiş olduğumuz emeğin hiçbir anlamı yok. Bu manada hepinizin yükü çok ağırdır. Bu konu da ne yapılabilir. Müşahitin görevleri nelerdir. Sandık görevlisin yapması gerekenler nelerdir. Tüm bu konularda hukukçu arkadaşlarımız bu konularda sizleri bilgilendirecekler. Sandık görevlilerinin dışında merkez 60 tane okulumuz var. Her okulda 1 kişiyi okul sorumlusu olarak görevlendirdik. Herhangi bir sorun olduğunda okul sorumlusu arkadaşımıza iletmenizi istiyorum” dedi. Konuşmaların ardında MHP Hukuk işlerinden sorumlu il yönetim kurulu üyesi Av. İsmail Aydoğuş ve Av. İlker Celep tarafından sandık kurulu üyelerine ve sandık müşahitlerine görev ve sorumlulukları hakkında slayt gösterimleri eşliğinde eğitim verildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum