phishing

MHP il başkanı karagöz buna ne diyecek?

MHP il başkanı karagöz buna ne diyecek?

MHP il başkanı karagöz buna ne diyecek?
22 Mayıs 2017 - 13:50 - Güncelleme: 22 Mayıs 2017 - 13:56

Şeref Alpata MHP tabanının sesi oldu

ÖZEL HABER

 

Dün yapılan MHP il başkanlığı seçimlerine tek liste ile gidildi.MHP’nin atanmış il başkanı Mehmet Karagöz Delegelerin oylarıyla İl başkanlığına seçildi.

 

Mehmet Karagöz kongrede yaptığı konuşmasının bir bölümünde;”Burada bazı kişilerle şahsi problemim olabilir. Ancak ben MHP İl Başkanı olduğum sürece kişisel hırslarımla değil, parti hukukuna göre hareket ederim. Herkesi dinlemeye, herkesle birlik içinde olmaya devam edeceğim” dedi.

 

Kongre sonrasında İlk tepki eski tüfek ülkücülerden, ülkücü hareketin cefasını çekmiş Şeref Alpata’dan geldi.Alpata kendisine ait sosyal medya hesabından kongreye ilişkin olarak görüşlerini belirtti ve “benim ülkücülüğümü kimse tartışamaz” dedi.

 

 

Şeref Alpata sözlerine şöyle devam etti;”Dün M H P Afyon il kongresine gitmek için dostumun yanına uğradım . Arkadaşımda hani eskilerden benim gibi davanın çilesini cezaevlerinde ,hücrelerde ,tabutluklarda çekmiş kardeşim ,gidelim dedim gitmem dedi.Otur hele sende gitme dedi.Niye dedim.İkimizin de oy hakkı yok dedi. Şaşırdım olamaz dedim. Listeyi görünce inandım . Şu bir geçek ki hiç kimsenin önünde eğilmedim ,Allah’tan başkasına biat etmedim bu yaştan sonrada etmem , yalnız benim ülkücülüğümü kimse tartışamaz.”dedi.

 

Alpata MHP İl Başkanı Mehmet Karagöz’e seslenerek;” Yalnız bu dava çok veballi dava veremezsiniz bunca şehidin ,mağdur olanların yıllarca gece gündüz hizmet etmiş , mevki ve makam peşinde olmamış davasını Allah’ın davası bilmiş insanların hesabını anlatabildim mi ? Genel merkezin talimatlarına uymanız dileğiyle.”dedi.

 

 

PARTİDE HİÇ İLGİSİ OLMAYAN ADAMI İL BAŞKANI ETTİLER

Alpata’nın paylaşımının altına yorum yapan isim,Afyonkarahisar Eski Belediye Başkan Yardımcısı Enver Deniz ise;”Zamanında delege olup partide hiç görmediğimiz insanlarda oldu. Bu çileli yolsa adımızın olması değil hizmetimiz önemli. Partide hiç ilgisi olmayan bürokrat olarak bile yanımızda olmayan adamı il başkanı ettiler. Karşıydı haziranda ve kasımda seçimde çalıştık.”dedi.

 

Alpata’nın paylaşımının altına yorum yapan ülkücülerden Bir dönem MHP milletvekili aday adayı da olan Afyon Lisesi Eski Müdürü Mehmet Gürel Yardım;”Diline Sağlık Koca Kurt.”

Dedi.

 

SARAYA BİAT ETTİLER

Akif Saklıca;”Üzülme kardeşim oradakiler Saraya biat etti artık. Bizim soyumuzdan satılık adam çıkmaz.”dedi.

 

KARAGÖZ NE YAPACAK?

Şimdi Kongrede şahsi problemlerini bir kenara bırakarak il başkanı olduğu sürece kişisel hırslarıyla değil , parti hukukuna göre hareket edeceğini ve Herkesi dinlemeye, herkesle birlik içinde olmaya devam edeceğini söyleyen Mehmet Karagöz’ün ŞEREF ALPATA'NIN İDDİALARINA KARŞI ne yapacağı merak konusu oldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum