phishing

MHP Çay’da Çağrı ile devam dedi

MHP Çay’da Çağrı ile devam dedi

MHP Çay’da Çağrı ile devam dedi
02 Kasım 2018 - 06:55 - Güncelleme: 02 Kasım 2018 - 09:12

 

 

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlerde Çay Belediye Başkanı Hüseyin Çağrı Milliyetçi Hareket Partisinden (MHP) tekrar aday gösterildi.

Başkan Hüseyin Çağrı yaptığı açıklamada;” 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Bilge Liderimiz Sn. Dr. Devlet Bahçeli’nin teveccühleri ile tekrar aday gösterilmiş bulunmaktayım.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Bilge Liderimiz Sn. Dr. Devlet Bahçeli’nin söylemiş olduğu gibi; Milliyetçi Hareket’e verilen her oy bizim için eşsiz bir kıymete sahiptir. Hiçbir zaman heba olmayacak bir kararlılığın ifadesidir ve siyasi şerefimize emanettir.

Dün olduğu gibi, bugünde Yeşil Çayımıza hizmet sevdasıyla yaptığımız çalışmalarımızda, ilçemizin gelişmesi ve huzuru için hayata geçireceğimiz dev projelerimize sizlerden aldığımız destek ve güçle devam edeceğiz.

Bu vesile ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sn. Dr. Devlet Bahçeli’ye, Genel Başkan Yardımcımız Sn. Sadir Durmaz’a Afyonkarahisar Milletvekilimiz Sn. Mehmet Taytak’a teşekkür ediyorum. 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlerin Ülkemiz, Milletimiz ve Yeşil Çay için Hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyor, Saygı ve Sevgiler sunuyorum.” Dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum