phishing

Mezuniyet çoşkulu bir şekilde kutlandı..

Mezuniyet çoşkulu bir şekilde kutlandı..

Mezuniyet çoşkulu bir şekilde kutlandı..
08 Mayıs 2019 - 13:57


Polis Moral Eğitim Merkezinde, 2018-2019 Eğitim-Öğretim Döneminde Özel Üstek Anadolu Lisesi Mezuniyet Programı yapıldı.
 
 
Okul Müdür Yardımcısı Yalçın Sevim konuşmasında ; Değerli öğrencilerin geleceğe emin adımlar atacağını ve değerli öğrencilerinin bundan sonraki eğitim hayatları boyunca kendi alanlarında iyi bir noktaya ulaşmak için tüm öğretmenlerin ve öğrenci velilerinin ellerinden gelenin fazlasıyla destekçileri olduklarını belirterek yaşam boyu başarılı olmalarını diledi.
 
Sevim;"Öğrenci velilerine de bu zamana kadar yetiştirip büyüttüğü değerli öğrencileri için teşekkür konuşması yaptı.
 
Ardından Bu son ders adlı şiiri okuyarak, mezuniyet törenine katılan öğrencileri ve velilerini de tebrik ederek programı başlattı. Arkasından okul flama değişim töreni gerçekleştirildi. 12. Sınıf öğrencileri 11. Sınıf öğrencilerine bizden sonra bu kutlu vazifeyi sizlere devrediyoruz diyerek flama devir teslimi yapıldı.
 
 Sonrasında okulun sayısal alanda 1. Olan öğrencisi ve eşit ağırlık alanında 1. Olan öğrencisine plaketleri kendi aileleri eşliğinde öğrencilere  verildi. Daha sonrada mezuniyet marşıyla öğrenciler sahneye davet edilerek bayraklarını marşlarıyla birlikte salladılar. Marşın bitiminden sonra konuşmalar ve öğrenciler tarafından şiirler okunarak öğrencilerin mezuniyet belgeleri öğretmenleri tarafından verildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum