phishing

Memur-Sen’den Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a Ziyaret

Memur-Sen’den Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a Ziyaret

Memur-Sen’den Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a Ziyaret
16 Mayıs 2020 - 03:25

 

 
Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Soner Can Tufanoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti.
 
Çevre ve Şehircilik Bakanlığındaki ziyarette koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında maske kullanılarak ve sosyal mesafeye uyularak görüşme gerçekleştirildi. Görüşmede Genel Başkan Ali Yalçın ve Kurum çeşitli konularda istişarelerde bulundu.
 
Bakan Kurum, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Genel Başkan Ali Yalçın ve Genel Başkan Yardımcısı Soner Can Tufanoğlu’na teşekkürlerini iletti.
 
Kurum, Türkiye’nin koronavirüs salgınına (Covid-19) karşı topyekûn bir mücadele içinde olduğunu hatırlatarak, Memur-Sen’in de bu mücadeleye büyük katkılarda bulunduğu ifade etti. Memur-Sen’e gerek farkındalık çalışmaları konusunda gerekse de yaptığı bağışlar nedeniyle teşekkür eden Kurum, Memur-Sen Konfederasyonu’nun üstlendiği rolün büyük olduğuna işaret etti.
 
Ziyarette Yalçın, Türkiye’nin diğer dünya ülkelerinin aksine çok daha bilinçli ve doğru eylem planlarını uygulayarak salgınla etkin bir şekilde mücadele ettiğinin altını çizdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum