phishing

Mahmut Koçak: Kriz yönetimi bilginin yanında tecrübe ister

Mahmut Koçak: Kriz yönetimi bilginin yanında tecrübe ister

Mahmut Koçak: Kriz yönetimi bilginin yanında tecrübe ister
10 Nisan 2020 - 19:11


22. Dönem Milletvekili Dr. Mahmut Koçak, mevcut gündemle ilgili bir açıklama yayımlayarak “Kriz yönetimi bilginin yanında tecrübe ister” ifadelerini kullandı.
Alternatif Politikalar Merkezi Derneği Genel Başkanı ve 22. Dönem Milletvekili Dr. Mahmut Koçak, gündemin haftalardır değişmezi olan korona virüs salgınına dair bazı açıklamalarda bulundu.
Kendisi de bir doktor olan Koçak, sağlık çalışanlarının haklarının iyileştirilmesi ve atama bekleyen sağlıkçıların atamasının yapılması gerekliliğini vurgulayarak “Sahada çalışan hekim ve sağlık personelinin uyarılarına pratik ve acil çözümler üretilmelidir” ifadelerini kullandı.
“Gün birlik günüdür”
“Gün Türkiye günüdür. Kriz yönetimi bilginin yanında tecrübe ister. Türkiye'mizin bu krizi her anlamda başarıyla yönetecek bilgi ve insan kaynağı mevcuttur. Bizlere düşen ötekileştirmeden 83 milyonu kucaklamak ve Türkiye için seferber etmektir. Hepimiz taşın altına elimizi koymak mecburiyetindeyiz. Devlet, yerel yönetimler, muhtarlar, STK’lar, tüm siyasi partiler korona virüs salgınının en kısa sürede kontrol altına alınması, en az kayıpla sonlandırılması, vatandaşın mağdur edilmeden ekonomik tahribatın en kısa sürede tamir edilmesi için işbirliği içinde hareket etmesi şarttır. Gün birlik günüdür gün kardeşlik günüdür ve gün Türkiye'mizin günüdür.”
Koçak, emekli maaşını bağışladı
Öte yandan Dr. Mahmut Koçak, emekli milletvekili maaşını Afyonkarahisar’da mağdur ve muhtaç ailelere yıllardır güzel hizmet veren Yarım Elma Derneği’ne bağış olarak gönderdi. >>> İlyas Kaan Taytak
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum