phishing

Koyuncu : Bütün Emirdağ’ı Kucaklayacağız

Koyuncu : Bütün Emirdağ’ı Kucaklayacağız

Koyuncu : Bütün Emirdağ’ı Kucaklayacağız
02 Nisan 2019 - 06:30


 
AK Parti Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, rakiplerine fark attı
31 Mart seçimlerinden büyük bir zaferle çıkan Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, “Kimseyi ötekileştirmeden, herkesi kucaklayacağız” dedi.
Oy veren ya da vermeyen ayırımını kesinlikle yapmayacaklarını ifade eden AK Partili Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, “Bu günden sonra herkesin belediye başkanı olacağım. Artık seçim bitmiş, kıymetli hemşerilerimiz oylarını vermiştir. Bu saatten sonra düşünülecek tek şey, verdiğimiz sözlerin yerine getirilmesi için çalışmalara başlamaktır” dedi.
Hiç kimsenin kışkırtmalarına gelmediklerini, düzgün bir seçim süreci yaşadıklarını söyleyen Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, “Biz 56 proje açıkladık. Bunların bir bölümü acil olarak hayata geçirilecek. Şunu belirtmek isterim ki, biz verdiğimiz her sözün arkasındayız. Bakanlarımız ve milletvekillerimizin de büyük destek sözü var. Artık seçimi konuşma değil, iş yapma zamanıdır” diye konuştu.
Seçim sürecinde söylediklerinin arkasında olacaklarını ifade eden Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu “Esnafımızla sürekli istişareler içinde olacağız. Vatandaşlarımızın sıkıntılarını yerinde dinleyeceğiz. Gerginlikten yana değil, birleştirici olacağız. En önemlisi de herkesin belediye başkanı olacağım” dedi.
Başkan Koyuncu, seçim sürecinde canla başla koşturan parti teşkilatlarına da ayrıca teşekkür etti. Emirdağ’da Belediye Başkanı seçilen Serkan Koyuncu oyların yüzde 50’sine yakın oy aldı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum