phishing

Konak’a hayırlı olsun ziyaretleri başladı

Konak’a hayırlı olsun ziyaretleri başladı

Konak’a hayırlı olsun ziyaretleri başladı
10 Mayıs 2018 - 02:55

Geçtiğimiz cumartesi günü gerçekleştirilen genel kurulda ‘tek aday’ olarak katılıp yeniden ESOB Başkanlığına getirilen Abdülkadir Konak’a Oda’lardan ilk ziyaret Şuhut Esnaf ve Sanatkarlar Odasından geldi.

 

Şuhut Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akdağ ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Konak’ı makamında ziyaret ettiler, hayırlı olsun dediler.

 

İLK ZİYARET EDEN OLMAKTAN MUTLUYUZ

 

Şuhut Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Akdağ, Şuhut Esnaf odası olarak Başkan Konak’ın yanında yer aldıklarını ifade ederek “Birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Başkanımız Sayın Abdülkadir Konak’a hayırlı olsun diyoruz” diye konuştu.

 

Başkan Konak da, Şuhut esnaf odasının ziyaretinden son derece memnun kaldığını ifade etti.

 

Şuhut Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akdağ ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinde Başkan Vekili Atilla Kocabaş ile yönetim kurulu üyesi Ahmet Tan da hazır bulundu.

 

ŞEKERBANK AFYON ŞUBESİ ESOB’U ZİYARET ETTİ

 

Şekerbank Afyon Merkez Şube Müdürü Doğan Bayraktar ve banka yetkileri Afyon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni ziyaret etti.

 

ESOB Başkanı Abdülkadir Konak’ı yeniden seçilmesi nedeniyle tebrik eden Şekerbank Şube Müdürü Doğan Bayraktar, “Bankamız ile esnafımız arasında köprü olması bakımından Sayın Konak’ın önemi büyüktür. Bundan sonra da esnaf ile aramızdaki diyalogda başkanımızı yanımızda görmeyi arzu ediyoruz. Yeniden başkanlığa getirilmesinden dolayı kendilerini tebrik ediyor, güzel çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

 

Başkan Konak, esnafın yararına olan her işte herkesle diyalog içinde olacaklarını belirterek, ziyaretten memnun kaldığını bildirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum