phishing

Köksal: Millet için geliyoruz, artık tamam

Köksal: Millet için geliyoruz, artık tamam

Köksal: Millet için geliyoruz, artık tamam
05 Haziran 2018 - 17:21

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, CHP iktidarında Türkiye'nin cari açığının azaltılacağını, gelir dağılımındaki adaletsizliğin ortadan kaldırılacağını söyledi. Köksal, "Millet için geliyoruz, artık tamam" dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal seçim çalışmaları kapsamında Afyonkarahisar merkezde Çavuşbaş Pazarını ziyaret etti.  Çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayan CHP Afyonkarahisar Milletvekili ve 1. sıra Milletvekili Adayı Av. Burcu Köksal, Afyonkarahisar merkez ziyaretinin ardından İhsaniye İlçesi'ni, Galıgöl Beldesi'ni ve Işıklar Beldesi'ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Köksal'a ziyaretlerinde CHP İl, Merkez İlçe üyeleri ile CHP Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Başkanı Şenay Sarman ve çok sayıda partili eşlik etti.

CARİ AÇIĞIMIZI AZALTACAĞIZ

Gittiği her bölgede vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgi seliyle karşılaşan Milletvekili Köksal, seçim çalışmaları kapsamında 15 günde yaklaşık 100 bin vatandaşla bir araya geldi. Çavuşbaş Pazarında esnaf ve vatandaşların taleplerini dinleyen Köksal, "CHP iktidarında çalışanların milli gelirden aldığı payı yükselterek büyümenin kapsayıcı olmasını sağlayacağız. Çünkü çalışanların gelirinin yükselmesini ikincil hedef kabul eden, yukarıdan damlama teorisine dayalı neoliberal ekonomi politikalarının çöktüğünü görüyoruz. Üretim ve verimlilik artışıyla destekleyeceğimiz yüksek ücret önceliğimiz sayesinde, daha insani ücret ve çalışma koşullarıyla çalışanların verimliğini artıracağız. Kamunun ve servet sahiplerinin kısmi fedakarlığıyla birlikte aşamalı olarak yükselteceğimiz ücret seviyesi, bir taraftan iç talebi artırarak canlanma oluştururken, diğer taraftan tasarruf miktarını artıracaktır. Ücret artışıyla nitelikli iş gücü oluşturma politikalarını destekleyeceğiz. Bu sayede küresel rekabette fiyat yerine, kalite ve katma değer rekabetiyle cari açığımızı azaltacağız." dedi.

GELİR DAĞILIMINDAKİ ADALETSİZLİK ORTADAN KALDIRILACAK

Milletvekili Köksal ve beraberindekiler Afyonkarahisar merkez ziyaretlerinin ardından İlçe ve beldelerde de vatandaşlarla bir araya geldiler. İlçe, belde ve köy ziyaretlerinde vatandaşlardan CHP iktidarına ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'ye destek isteyen Köksal, "CHP iktidarında zengini daha zengin etmeye dayalı mevcut büyüme anlayışı yerine, hakça paylaşıma dayalı, kapsayıcı ve sürdürülebilir bir kalkınma anlayışını getireceğiz. Sadece milli geliri değil, yurttaşlarımızın yaşam kalitesini ve mutluluğunu da artıracağız. Üreten, çalışan yurttaşlarımızın emeklerinin karşılığını almasını sağlayarak, gelir dağılımı adaletsizliğini hızla ortadan kaldıracağız. Borçlandırmaya ve borçla tüketime dayanan ekonomik yapı yerine, yüksek gelire, tasarrufa ve üretime dayalı bir ekonomik yapı kuracağız. Yatırım ortamını iyileştirerek, kamusal yatırımlar ve istihdamı artırarak işsizlik oranlarını hızla aşağıya çekeceğiz. İlkel ve kirli sanayiye dayalı ekonomi yerine, yüksek katma değer üreten ve çevreye saygılı güçlü bir ekonomi kuracağız. Enerjiyi akılcı kullanan, doğayla barışık bir kalkınma ve refah programını benimseyeceğiz." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum