phishing

Köksal : Baskılar bizi yıldıramaz, vatandaşlarımızın yanındayız  

Köksal : Baskılar bizi yıldıramaz, vatandaşlarımızın yanındayız  

Köksal : Baskılar bizi yıldıramaz, vatandaşlarımızın yanındayız  
12 Nisan 2019 - 14:52


 
Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, AKP tarafından iddia edilen "sahte seçmen" incelemesinin sürdüğü Büyükçekmece'de CHP’li Milletvekilleri ile ilçe de vatandaşlarla bir araya geldi. Köksal, "Baskılar bizi yıldıramaz, vatandaşlarımızın yanındayız" dedi.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, AKP'nin, İstanbul Büyükçekmece’de usulsüz seçmen kaydı yapıldığını ve sandık başlarına dışarıdan kişilerin getirildiğini iddia etmesi üzerine 100'den fazla CHP’li Milletvekilli ile Büyükçekmece’de vatandaşlarla bir araya geldi.
 
BASKILAR BİZİ YILDIRAMAZ
 
CHP'li Milletvekilleri ile birlikte Büyükçekmece’de vatandaşlarla bir araya gelen Köksal, "Büyükçekmece'de Milletvekillerimizle beraber yurttaşlarımızla bir araya geldik. Onları dinledik. Baskılar bizi yıldıramaz. Büyükçekmece’deki baskılara karşı vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu hissettirmeye çalıştık." dedi.
 
POLİS VATANDAŞA HANGİ PARTİYE OY VERDİĞİNE KADAR SORUYOR..!
 
1 Nisan 2019 tarihinden bu yana İstanbul'da geçersiz oy sayım işlemlerinde görevli olduğunu belirten Milletvekili Köksal, "Büyükçekmece’de polis tarafından seçmen taraması yapılıyor. Vatandaş baskı altında, taciz ediliyor. Taşıma seçmen iddiası sonrasında polis bütün mahallelerde seçmen taraması yapıyor. Polis yurttaşlarımıza hangi partiye oy verdiklerine kadar soruyor. Bizler CHP'li Milletvekillerimiz ile buradayız. Vatandaşımızın dün olduğu gibi bugünde yarında yanındayız. Polisin yetkisiz bir biçimde vatandaşların seçimle ilgili yaptığı iş ve işlemleri sorgulaması kabul edilir bir durum değildir." ifadelerini kullandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum