phishing

Köksal: AKP ülkemizi iflasa sürüklüyor

Köksal: AKP ülkemizi iflasa sürüklüyor

Köksal: AKP ülkemizi iflasa sürüklüyor
20 Haziran 2018 - 22:13

    

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Türkiye’nin çalışan ve üreten kesimlerinin üretimden hak ettikleri payı alamadıklarını belirterek, "İktidar sahipleri doğal kaynaklarımızı ve kamu olanaklarını adaletsizce yandaşlarına dağıtmakta, pervasız yolsuzluklarla ülkemizin üretken sektörlerini iflasa sürüklemektedir" dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal Ramazan Bayramı'nda da Afyonkarahisar'ı ilçe ilçe, belde belde, köy köy gezerek vatandaşlarla bir araya geldi. Çay İlçesi ile İlçeye bağlı Akkonak, Sandıklı İlçesi ile İlçeye bağlı Akharım, İscehisar İlçesi ile Alanyurt, Doğlat Köyü Bayat İlçesi, Çobanlar İlçesi ile Gebeceler Beldesi'nde 7'den 70'e tüm vatandaşlarla bulaşarak sıkılmadık el çalınmadık kapı bırakmayan CHP Afyonkarahisar Milletvekili ve 1. sıra Milletvekili Adayı Av. Burcu Köksal tüm vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgi seli ile karşılaştı.

ARITK TAMAM DİYORUZ

Gittiği her yerde "Halkın vekili", "Sessizlerin Sesi", "Afyonkarahisar'ın Gururu", "Bizden Biri", "Cesur Yürek", "Afyonkarahisar'ın Kızı" gibi sözlerle karşılaşan Milletvekili Köksal'a vatandaşlar, "Burcu hanım kızımızın aslında seçim çalışması yapmasına bile gerek yok. Çünkü o her zaman bizleri ziyaret ederek dertlerimizle dertlenip sorunlarımızın takipçisi olarak çözüme kavuşturulmasında elinden gelen çabayı gösterdi. Diğer siyasiler gibi seçimden seçimine yanımıza gelmedi. Tarlada izi var hasatta yüzü var. Bizi Milletvekili seçildikten sonra yalnız bırakmayan Burcu kızımızı bizlerde 24 Haziran'da yalnız bırakmayacağız. Artık tamam diyoruz." ifadelerini kullandılar. 

CHP KURULUŞUN VE KURTULUŞUN PARTİSİ

Cumhuriyet Halk Partisi olarak daima halkın yanında yer aldıklarını ve almaya devam edeceklerini kaydeden Milletvekili Köksal, "Milletvekili demek Ankara'da koltukta oturmak demek değil. Koltukta oturan vekil olmadım. Hiçbir zamanda olmayacağım. Yurttaşlarımızın desteği ile 24 Haziran'da iktidara geldiğimizde Türkiye’mizin ve Afyonkarahisar’ımızın tüm sorunlarını çözeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye’nin kurtuluşuna ve Cumhuriyet’in kuruluşuna damgasını vurmuş; kurtuluşun ve kuruluşun partisidir. Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye Büyük Millet Meclisi hükümetlerini

ve Cumhuriyetimizin kurumlarını milletimizin tarihine kazandıran partidir." dedi.

TÜRKİYE TEK ADAM REJİMİNİN TEHDİDİ ALTINDA

Esnaf ve vatandaşların taleplerini dinleyen Köksal, "Türkiye, bir kırılma noktasında. Türkiye, bugün tarihi bir kararın eşiğinde. Özgür yurttaşlar olarak kardeşçe bir arada mı yaşayacağız? Yoksa özgürlüğünü yitirmiş ve birbirinden uzaklaşmış kalabalıklara mı dönüşeceğiz? Ülkemiz bugün, kişiselleşmiş, keyfileşmiş tek adam rejiminin tehdidi altındadır. Demokrasimiz, derin bir krizin içindedir. Yurttaşlarımız, baskı ve eziyet düzeni altında mağdur edilmektedir. Milletimizin barış içinde, bir arada yaşama arzusu, korku ve karamsarlık iklimine teslim edilmektedir. Çatışmacı ve ayrıştırıcı dil, halkımızın huzur ve güvenini ortadan kaldırmaktadır. Demokratik bir rejimin asgari koşulu olan adil ve serbest seçimlere gölge düşürülmektedir. Seçimlerin güvenliğinden sorumlu olan kurullar ve görevliler, seçim yolsuzluklarının sebebi haline gelmektedir. Seçimleri kaybedeceğini anlayan iktidar, çareyi seçim hilelerine başvurmakta aramaktadır." şeklinde konuştu.

HAK EDENLER DIŞLANIYOR, HAK ETMEYENLER BAŞ TACI YAPILIYOR

İlçe, belde ve köy ziyaretlerinin ardından Afyonkarahisar merkezde de CHP Afyonkarahisar 2. sıra Milletvekili Adayı Ahmet Hakan Uyan ile CHP Afyonkarahisar 4. sıra Milletvekili Ramazan Akgöz'le birlikte esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Köksal, "Seçilmişler OHAL düzenlemeleriyle görevlerinden alınmakta; neredeyse tüm kurumlar, kayyumlar ve vasıfsız danışmanlar tarafından yönetilmektedir. Hak edenler dışlanmakta, hak etmeyenler baş tacı edilmektedir. Kamu kurumları ve kadroları çürütülmektedir. İktidar sahipleri doğal kaynaklarımızı ve kamu olanaklarını adaletsizce yandaşlarına dağıtmakta, pervasız yolsuzluklarla ülkemizin üretken sektörlerini iflasa sürüklemektedir." diye konuştu.

ÇALIŞAN VE ÜRETEN KESİM HAK ETTİĞİNİ ALAMIYOR

Kanal 3 Televizyonu'nda "Seçime Doğru" programına katılarak CHP'nin projelerini anlatarak ülke gündemini değerlendiren Köksal, "Bugün artık tüm çıplaklığı ile görülmektedir ki, Türkiye’nin çalışan ve üreten kesimleri üretimden hak ettikleri payı alamıyorlar. Ülkemiz nitelikli büyüme potansiyelini gerçekleştiremiyor. Türkiye, üretimde ve bölüşümde uygar dünyanın gerisinde kalıyor. Milyonlarca işçimiz düşük asgari ücretle çalışmak zorunda bırakılıyor. Esnaflarımız, vergi ve kredi borçlarını ödeyemiyor. Sattığı malın yerine yenisini koyamıyor. Çiftçilerimiz, yüksek girdi maliyetlerini karşılayamıyor. İthalat nedeniyle eziliyor. Düşük ürün fiyatları yüzünden tarlasını terk ediyor. Orman köylülerimiz, sosyal güvenliğe ve emeklilik haklarına sahip olmaksızın çalışıyor. Emeklilerimiz, emekli maaşıyla geçinemiyor. Her geçen gün yoksullaşıyor. Öğretmenlerimiz, düşük maaşa ve kabul edilemez çalışma koşullarına mahkum ediliyor. Yüz binlerce genç öğretmen göreve atanmıyor. Ücretli öğretmenler yoksulluk sınırında çalıştırılıyor. Memurlar, liyakate göre yükseltilmiyor. Atama ve tayinler adaletsiz biçimde gerçekleştiriliyor. KOBİ’ler borç ve vergi yükü altında eziliyor. Yüksek maliyetler nedeniyle zarar edip üretimden çekiliyor. Sanayiciler, istikrarsız dış politika yüzünden pazar kaybediyor. Küresel rekabet avantajını yitiriyor. Ülkemizin genç kuşakları, niteliksiz eğitim sisteminden zarar görüyor. Paralı eğitimden ve kötü sınav sisteminden muzdarip oluyor. Dünya sıralamasında hızla geriliyor." dedi.

MERKEZ, İLÇE, BELDE VE KÖYLERDE VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

Afyonkarahisar Valiliği tarafından düzenlenen bayramlaşma programına katılan Milletvekili Köksal, daha sonra CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı'nda düzenlenen bayramlaşma programında partililer ve yurttaşlar ile bir araya geldi. Partililerin ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Köksal, buradaki programın ardından Sandıklı İlçesi'nde düzenlenen bayramlaşma programına Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile birlikte katıldı.

ERSOY'U TEBRİK ETTİ, BABALAR GÜNÜ'NÜ KUTLADI

Macaristan’da yapılan Avrupa Şampiyonasında Avrupa 5.'ncisi olan Sinanpaşa-Taşoluklu Sporcu Edanur Ersoy'u tebrik ederek başarılarının devamını dileyen Milletvekili Köksal, tüm babaların Babalar Günü'nü kutlayarak, "Babalar, evlatlarının ilk kahramanlarıdır. Korkudan ağlayan çocuk da, ödevini yaparken zorlanan genç de, dara düşen delikanlı da yaslanacak ilk omuz olarak babalarını arar. Tüm babalarımızın Babalar Günü’nü kutlar, aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk, huzur içerisinde bir yaşam sürmelerini temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum