phishing

Köksal : Afyon'a 31 Mart'ta Derman Belediyeciliği gelecek

Köksal : Afyon'a 31 Mart'ta Derman Belediyeciliği gelecek

Köksal : Afyon'a 31 Mart'ta Derman Belediyeciliği gelecek
21 Mart 2019 - 23:46


 
Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, vatandaşların 31 Mart'ta tüm Türkiye'de olduğu gibi Afyonkarahisar'ın dört bir tarafına da CHP'nin “Derman Belediyeciliği”ni getireceklerini söyledi.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, beraberindeki CHP İl, Merkez İlçe, Kadın Kolları ve İl Genel Meclisi (İGM) Adayları ile birlikte Işıklar, Sülümenli ve Çayırbağ kasabalarında vatandaşlarla bir araya gelerek 31 Mart seçimleri için CHP'ye destek istedi.
SARAYDAKİLER İŞŞİZLİĞİN YOKSULLUĞUN NE OLDUĞUNU BİLİYORLAR MI?
Milletvekili Köksal seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Işıklar Kasabası'nda beraberindeki partililer ve CHP Işıklar Belediye Başkan Adayı Alper Kirez ile birlikte esnaf ve ev ziyaretlerinde bulundu. Vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgi seli ile karşılaşan Köksal, "Türkiye'de son bir yılda işsiz kalanların sayısı 1 milyonun üzerinde. Saraydakiler işsizliğin, yoksulluğun ne olduğunu biliyorlar mı? CHP'li belediyeler her zaman halka verdiği sözü tutmuştur. Vatandaşa en güzel hizmeti sunmak için çalışmıştır. CHP'li belediyelerde hizmet ayrımı olmaz. İnsanlar o partili bu partili diye ayrılmaz. Herkes hak ettiği eşit hizmeti alır. CHP'li belediyeler Belediye'nin kapılarını herkese açar. CHP'li belediyelerde yolsuzluk rüşvet olmaz. CHP'nin derdi derman belediyecilik, bu ne demek halkın ihtiyaçlarını tespit edip çözüm bulmak bu yönde hizmet etmek demek. Bizim derdimiz şeffaf belediyecilik. Yani yapılan her hizmetin hesabını anlı ak, başı dik şekilde verebilmek demek. İşte AKP'li belediyelerden CHP'li belediyeleri ayıran en büyük özellikler bunlar." ifadelerini kullandı.
ÇİFTÇİNİN, ESNAFIN, İŞÇİNİN HAKKINI SAVUNACAĞIZ
Daha sonra Sülümenli Kasabası'nda CHP İl Genel Meclisi Üyelerine destek isteyen Köksal, "Dün olduğu gibi bugünde CHP olarak esnafın, çiftçinin, işçinin, sanayicinin, kim alın teri döküyorsa tamamının hakkını savunacağız. Ülkemizin içinde bulunduğu durum toplumun tüm kesimlerinin malumu. Çiftçi perişan, esnaf perişan, asgari ücretle açlık sınırında geçinmeye çalışan vatandaş perişan. Vatandaşlarımız bunun hesabını 31 Mart'ta sandıkta soracak. Çiftçiye vergi var, esnafa vergi var, sanayiciye vergi var, asgari ücretliye vergi var, hayatın her alanında vergi var. Ama Saraydakilerin ve yandaşlarının bir eli yağda, bir eli balda" dedi.
TÜRKİYE'NİN DEĞİL, AKP VE MHP'NİN BEKA SORUNU VAR
Seçim çalışmaları kapsamında sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayan ve vatandaşların "halkın vekili halkın arasında" sözleri ile karşılanan Milletvekili Köksal Sülümen'li Kasabası'nın ardından Çayırbağ Kasabası'nda halkla bir araya geldi. Yerel seçimler için "Millet İttifakı"na ve CHP İl Genel Meclisi Adaylarına destek isteyen Köksal, "Türkiye'nin beka sorunu yok. Türkiye'nin beka sorununu 1923'te Gazi Mustafa Kemal Atatürk Cumhuriyeti ilan etmekle çözmüştür. Ama ülkeye kötü yöneten ekonomiyi batıran AKP'nin ve onun koltuk değneği MHP'nin beka sorunu vardır. Onlar şimdi kendi koltukları için daha doğrusu ellerindeki belediyeleri kaybetmemek ve yeni belediyeler alabilmek için beka yalanı algısıyla işi götürmeye çalışıyorlar. Seçim çalışmaları kapsamında görüyoruz ki, yurttaşlarımızla birlikte 31 Mart'ta Afyonkarahisar'ın dört bir tarafına CHP'nin 'Derman Belediyeciliği'ni getireceğiz." şeklinde konuştu.      
ŞEKER, SEKA, SÜMERBANK'I SATARKEN BEKA SORUNU YOKTU
31 Mart seçimlerine kısa bir süre kala çalışmalarına ara vermeden devam eden Milletvekili Köksal, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile birlikte Emirdağ İlçesi'nde düzenlenen mitingde vatandaşlarla bir araya geldi. Miting öncesi Yılmaz Büyükerşen, partililer ve çok sayıda vatandaşla destek yürüyüşü gerçekleştiren Köksal daha sonra vatandaşlara hitap etti. Sözlerine "Emirdağ’a Barış, memlekete Can gelecek" diyerek başlayan Köksal, "Görüyoruz ki, Emirdağ kararını vermiş. Barış Can kardeşimiz Emirdağ'da seçimi kazanacak bundan korktukları için tüm Türkiye'de 'Derman Belediyecilik'ten korktukları için tutturmuşlar bir beka sorunu algısı gidiyorlar. Şunu diyemiyorlar Kozmik Odaya FETÖ'cüleri soktuklarında beka sorunu yoktu. Şeker Fabrikalarını yandaşa üç kuruşa peşkeş çektiklerinde beka sorunu yoktu. SEKA kağıt fabrikalarını sattıklarında bizi ithal kağıt almak zorunda bıraktıklarında beka sorunu yoktu. Sümerbank'ı sattıklarında beka sorunu yoktu. Ama söylenecek söz kalmayınca mızrak çuvala sığmayınca beka sorunu diye gidiyorlar. Bu ülkede beka sorunu değil torpille işe giren liyakatsız yönetici sorunu vardır. Bu ülkede anlının terinin karşılığını almayan çiftçilerin sorunu vardır. Bu ülkede beka sorunu değil dükkanını siftahsız kapatan esnafın sorunu vardır. Barış Can kardeşimiz Belediye Başkanı olduğunda onun verdiği söz sözümüdür. Onun verdiği vaat vaadimizdir. Arkasındayız beraber mücadele edeceğiz." şeklinde konuştu.
CHP'Lİ BELEDİYELER KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEZ
Daha sonra CHP Çay İlçe Başkanlığını ziyaret ederek CHP Çay Belediye Başkan Adayı Ali Selvi ile birlikte vatandaşlarla bir araya gelen Köksal, "Türkiye'de yaşanan belediyelerin ilk onu Cumhuriyet Halk Partisi'nde. İnsanlar CHP'li Belediyeler de yaşamayı tercih ediyor. Çünkü sosyal belediyecilik, kadına, çocuğa, engelliye, yaşlıya, değer CHP'de. Biz insana insan olduğu için değer veriyoruz ve seviyoruz. Bu Türkiye'nin her yerinde böyle. CHP'li belediyeler kimseyi ayrıştırmadan ötekileştirmeden insanı esas alır." dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum