phishing

Koçak : Yeni Yıla Yeni Hedefler

Koçak : Yeni Yıla Yeni Hedefler

Koçak : Yeni Yıla Yeni Hedefler
28 Kasım 2018 - 18:26 - Güncelleme: 29 Kasım 2018 - 18:49

İyi Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak yeni yıladfa yeni hedeflerini yaptığı yazılı açıklama ile yaptı.

Koçak açıklamasında Şu görüşlere yer verdi;

Yeni bir yıla giriyoruz. Ömür çok çabuk geçiyor. Hele milletlerin, ülkelerin hayatında geçen yılların çok hesabı tutulmaz. Türkiye’nin kuruluşunun 100. Yılına 5 yıl kaldı. Peki 5 yılda neler yapılır? Neler yapılmaz ki? bu yüzden Türkiye’nin 100. yılı hedefine giden yoldaki son 5 yıla girişimiz bizi heyecanlandırmaktadır.

İşte bu heyecanla, sorumluluk duygusu içinde ve birikimlerimizin gereğini yapmak hassasiyetiyle göreve talip olduk. Artık kentlerin markalaştığı, ülkelerle birlikte şehirlerin ön plana çıktığı çağımızda, Afyonkarahisar’ımıza bu yolda yeni ve dev adımlar attırmak üzerimize bir borç. Devlette, sivil toplumda, meslekte edindiğimiz bunca tecrübe, artık projelere dönüşmek ve eyleme geçmek durumunda idi. Zira bu ülkede yaşayan her bir vatansever, konumu ve siyasi mensubiyetine bakmadan proje üretmek ve daha çok çalışmak zorundadır. Gerçek vatanseverlik bunu gerektirir. Yaşayacağımız bu 5 yıl ülkemiz ve Afyonkarahisar’ımız için bir atlama eşiği olacaktır.

Bir demokrasi okulu olarak gördüğümüz belediyeciliğe; demokratik yerel yönetimi sonuna kadar işletmek, halkın yönetime katılımını sağlamak ve iyi yönetişim ilkelerini hayata geçirmek için talip olduk.

Yeni yılla birlikte bize tevdi edeceğiniz bu görevde iyi bir kent planlaması, geleceğe miras bırakılabilecek bir çevre koruma anlayışı, denetim ve şeffaflık, hesap verebilirlik, adil, etkili, sorumlu, tutarlı ve katılımcı bir anlayış temel ilkelerimiz olacaktır.

Afyonkarahisar’ı sporda, sağlıkta ve sanatta başkent yapmak üzere yola çıkıyoruz.

Çocuklar, yaşlılar ve engelliler için mutlu kent kurmak, sürdürülebilir bir gelişme ve yaşam kalitesini artırmak için yola çıkıyoruz.

Verimliliği artırmak ve etkili denetim için belediye hizmetlerimize karne uygulaması getireceğiz.

Merkezi idare dünyada hakim olan bu kriz ve değişim döneminde Türkiye’nin genel meselelerine odaklanmalıdır. Yerel hizmetleri ehline bırakmalı ve bölge insanına güvenmelidir. Biz Afyonkarahisar halkına güveniyoruz, birikimlerimize güveniyoruz, Hakka ve hakikate dayanıyoruz.

Bu bilinçle, günlük meşgalelerden uzak, hedefimize kilitlenmiş olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. 2019’un ilimiz için yeni başlangıçları beraberinde getireceğine inanıyor, bu duygularla yeni yılın hayırlara vesile olmasını diliyor, herkesi en içten muhabbetle selamlıyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum