phishing

Koçak Sevgisi Soğuğu Yendi

Koçak Sevgisi Soğuğu Yendi

Koçak Sevgisi Soğuğu Yendi
28 Şubat 2019 - 14:47 - Güncelleme: 01 Mart 2019 - 13:04


İyi Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak, Ataköy mahallesi sakinleri ile buluştu. Soğuk hava şartları Koçak sevgisine engel olamadı. Alanı dolduran halk Koçak’ı bağrına basmak için adeta birbiriyle yarıştı.
Gerçekleştirilen halk buluşmasına İyi Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet İnkaya, GİK Üyesi ve İGM adayı Alper Yağcı da katıldı. Koçak Ataköy halkından deper otuna(havuç) ve mandacılığa sahip çıkmaları için söz istedi. Afyonkarahisar’ın marka değerlerini koruyacaklarını ve gelecek nesillere kültür mirası olarak aktaracaklarını söyleyen Koçak, bu alanda da projeleri olacağını ifade etti.
Koçak mahallelere kuracağı tahsilat merkezleri ile vatandaşların sadece fatura ödemesi yapmak için şehir merkezine inmek zorunda kalmayacaklarını söyledi. Kurulacak tahsilat noktaları ile elektrik, telefon, su, doğalgaz, Afjet ve internet faturalarının ödemelerinin yapılabileceğini ifade eden Koçak, online ödeme merkezlerinin haftanın 7 günü vatandaşlara hizmet vereceğini sözlerine ekledi.  
“Hizmeti vatandaşın ayağına götürmek ana ilkemizdir” diyen Koçak, her mahallede bir kreş olacağının müjdesini verdi. Mahalle kreşleri projesinin detaylarına da değinen Koçak: “Bahçesi, oyun parkı, modern sınıfları, interaktif eğitim tarzı, yetişmiş eğitimcileri, güler yüzlü personeli ile örnek bir uygulama olacak. Kamera sistemi ile hem belediye ilgili birimince sürekli denetlenecek hem de ebeveynler cep telefonlarından izleyebilecekler” dedi.
Yerli ve milli değerlere verdiği önemi her fırsatta vurgulayan Koçak, Afyonkarahisar markaları oluşturacaklarını ifade etti. Koçak, yeni nesil mandacılık projesi ile şehirde modern manda çiftlikleri kurulmasını da teşvik edeceklerini söyledi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum