phishing

Koçak : Günde 1000 kişiye ulaşıyorum

Koçak : Günde 1000 kişiye ulaşıyorum

Koçak : Günde 1000 kişiye ulaşıyorum
23 Mart 2019 - 12:48 - Güncelleme: 23 Mart 2019 - 13:21


 
 Millet ittifakı Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak, “Günde bin kişiye ulaşmadığım günü boşa geçmiş gün kabul ediyorum.Vatandaşlarımızla sürekli temas halindeyim.En büyük sorunu ekonomi olarak görmekteyim” dedi.
Gün FM’de Gazeteci İsmail Akar’ın sunduğu Seçime Doğru programına konuk olan Koçak, “Yoğun bir tempo içinde çalışmaya devam ediyorum. Sabah çok erken kalkıyorum. Gece geç saatlere kadar vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Bu görüşmelerimiz sırasında vatandaşlarımız ekonomik sıkıntılarını dile getiriyorlar. En büyük mesele işsizlik. Çok yetenekli gençlerimiz iş bulamıyor. Haklı olarak insanlar oğluna, kızına iş talebinde bulunuyor. Sokakları, caddeleri gezdiğimizde her üç dükkandan birisinin kapandığını görmekteyiz. Sorunların dağ gibi arttığı bir ortamda beka sorununu ön plana çıkartıyorlar. Kendi yayın organlarında TV ve gazetelerinde beka meselesi var demek bir algı oluşturmaktadır. Mutfak yanıyor. Tencere kaynamıyor. Bizim insanlarımız bunlara layık değil” diye konuştu.
“BİZ ESKİŞEHİR’İ GEÇERİZ”
Belediye olarak turizme ağırlık vereceklerini söyleyen Koçak, “Afyonuma daha fazla insan getirip,ilimiz güzelliklerini sunarken, bu sektörden de esnafımıza para kazandırmayı amaçlıyoruz. Biz Eskişehir’i geçeriz. Bizim güzelliklerimiz daha fazla. Yeter ki onları sunmayı becerelim” dedi.
“GENÇLERİMİZ GELECEĞE UMUTLU BAKACAK”
Gençlere,kadınlara,esnaflara herkesin kabul gördüğü projeleri olduğunu anlatan Koçak, “Biz Afyon sevdalısı olarak hizmet etmek adına yola çıktık. Gençlerimiz geleceğe umutlu bakacak. Yarın sıkıntısı olmayacak. Kadınlarımıza her mahalleye kreşler açarak onların üzerinden bir yükü alacağız. Esnafımız belediyenin hizmet ve yatırımları sayesinde rahat bir nefes alacak. Biz bunları yaparken birileri bizi başka alanlara çekerek terör örgütü ile ilişkilendirmeye çalışıyor. O iftiralar bize yapışmaz. Ben herkesin bildiği Talat Hoca’nın oğlu Mahmut Koçak’ım. Kimlerin kimlerle düşüp kalktığını Afyonkarahisarlı hemşerilerim bilirler. Beni de bilirler onları da bilirler. İftira etmek kul hakkıdır.  Onları Allah’a havale ediyorum. Kendileri ile mahşerde hesaplaşacağım” ifadelerini kullandı.
“GENÇLERİMİZİ KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN KURTARMAYI AMAÇLIYORUZ”
Spora destek vereceklerini söyleyen Mahmut Koçak,  “Futbol, voleybol ve basketbolda ilimiz önemli başarılar kazandı. Bu konuda mevcut başkan Çoban ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Biz spora önem veriyoruz. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarmayı amaçlıyoruz. Bakın Pazar günü Sadettin Saran geldi. Zafer Stadında maç izledik. Bize yer bile ayırmadılar. Ama olsun. Sadettin Saran Afyonspor’u gördü. Sporda başarılı olmanın yolu sponsor desteği ile olur. İşte Saran dostum da bu amaçla ilimize gelmiştir” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum