phishing

Koçak : Afyonkarahisar’ı Çamurlu Yollarla Hatırlamanıza İzin Vermeyeceğim

Koçak : Afyonkarahisar’ı Çamurlu Yollarla Hatırlamanıza İzin Vermeyeceğim

Koçak : Afyonkarahisar’ı Çamurlu Yollarla Hatırlamanıza İzin Vermeyeceğim
15 Ocak 2019 - 17:28

 

 

İyi Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak, Erenler Mahallesi’nde gençlerle buluştu. Uzun bir eğitim hayatı olduğundan bahseden Koçak: “Sizi en iyi anlayacak kişi benim. Öğrenci olmanın zorluklarını da güzelliklerini de bilirim. İhtiyaçlarınızı, problemlerinizi bilerek çalışacağım. Projelerimi sizlere en iyi hizmeti vermek için tasarladım. Sizler, bizlere ailelerinizin emanetisiniz. Sizleri en iyi şekilde ağırlamak bizim görevimiz” şeklinde konuştu.

Gençlerle yapılan buluşmada İyi Parti İl Başkanı Mehmet İnkaya ve İyi Parti Merkez İlçe Başkanı Okşan Ulusoy Efe’de hazır bulundu. Erenler Mahallesi’nin çamurlu yollarından duyduğu rahatsızlığı dile getiren Koçak: “İlme giden yol çamurdan geçmez. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Afyonkarahisar’ı çamurlu yollarla hatırlamanıza izin vermeyeceğim. Erenler’ i en kısa sürede sizlere layık bir mahalle görüntüsüne kavuşturacağım. Sizlerin bu şehri sevmenizi sağlayacağım. Sizler bizim gönül elçilerimiz olacaksınız” diyerek Erenler’i modern bir yaşam merkezi haline getireceğinin sözünü verdi.

Gençlerle her zaman diyalog halinde olacağını söyleyen Koçak: “Gençlerin beklentilerini takip etmeye çok önem veririm. Daima sizlerle diyalog halinde olacağım. Yeni fikirlere açık bir belediye başkanı olarak görevimi sürdüreceğim.  Belediye Akademisi kuracağım. Sizlere referans olarak, staj imkânlarınız için elimden geleni yapacağım” ifadelerini kullandı.

Koçak, gençlerle buluşmasında, onlara ulaşım desteği vereceği Özgür Kart projesine de yer verdi. Koçak, öğrencilere özgür kart ile ulaşım desteğinin yanı sıra prestij caddelerde sınırsız internet hizmetindende faydalanabileceklerinin müjdesini verdi.

Şehre yapacağı her projede gençlerin fikirlerini alacaklarını söyleyen Koçak: “ Oluşturacağımız Gençlik Meclisi’nde yer almak isteyen her gencimize kapımız açık olacak. Çalışma atölyeleri kurarak, gençlerimizin kendilerini geliştirmek istedikleri alanlara yönelmelerini sağlayacağız. Üniversitede bulunan öğrenci kulüpleri ile işbirliği yaparak, belirli aralıklarla gençlerimizle bir araya geleceğiz. Velhasıl Afyonkarahisar’ımızı gençlerimizle birlikte yöneteceğiz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum