phishing

Kızılay’ın çiçeği burnundaki Başkanı Okyar : Çok Titiz Bir Şekilde Çalışıyoruz

Kızılay’ın çiçeği burnundaki Başkanı Okyar : Çok Titiz Bir Şekilde Çalışıyoruz

Kızılay’ın çiçeği burnundaki Başkanı Okyar : Çok Titiz Bir Şekilde Çalışıyoruz
05 Mart 2019 - 19:11


 
Kızılay Afyon Şube Başkanlığına Seçilen Fatih Okyar’a Cansuyu Derneği Afyon Temsilciliği bir ziyaret gerçekleştirerek, yeni görevinde başarılar diledi.
Casnuyu Derneği Afyonkarahisar İl Temsilcisi Mehmet Demir İstişare heyeti üyeleri ile birlikte Türk Kızılay Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Fatih Okyar’a ziyaret gerçekleştirdi. Türk Kızılay Derneği’nin yüz yılı aşkın bir süredir hem ülkemizde hem de dünyanın dört bir yerinde yardıma muhtaç her insanın yanında olduğuna dikkat çeken Cansuyu Derneği Afyonkarahisar İl Temsilcisi Mehmet Demir, Şube Başkanı Fatih Okyar’a yapmış oldukları yardım faaliyetleri nedeniyle teşekkür etti. Türk Kızılay Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Fatih Okyar ise ziyaretlerinden dolayı Cansuyu Derneği Afyonkarahisar İl Temsilcisi Mehmet Demir ve İstişare Heyetine teşekkür etti.
Hayatını kaybeden Cansuyu Derneği Afyonkarahisar Temsilciliği İstişare Heyeti Üyesi ve Basın Sorumlusu Barış Adem Düzenli'nin aniden ölümü şahsını çok üzdüğünü belirten OKYAR Cansuyu Derneğinin Başı sağ olsun dileklerinde bulundu.
Derneğin yönetimiyle ilgili bilgi veren Okyar, " Türk Kızılayı 1860 Hilal-i Amber'den bu yana ecdad mirasıdır ve bölgenin en büyük kuruluşlarından bir tanesidir. Yönetim olarak vakit kaybetmeden çalışmalarımıza başladık ve vatandaşlarımızla alakalı ihtiyaç tespiti yapıyoruz şuan da eskiden beri yardım alanları ve yeni yardım alacak olanları kontrol ediyoruz. 11 kişilik güzel bir yönetimimiz oluştu ve bu yönetim de Afyon'da ki tüm STK ve yardım birimlerini aynı çatı altında toplamayı amaçladık bununla birlikte bir kısmını gerçekleştirdik. Bizim yönetimimizde sosyal yardımlaşma, belediyenin yardımlaşma birimi, Yeşilay ve STK birimlerimizle ilgili temsilci arkadaşlarımız var. Bütün yardımları tek çatı altında toparlayarak planlayacağız" dedi.
 
"ÇOK TİTİZ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ"
Dernekten yardım alan ihtiyaç sahiplerine değinen Okyar," Şubemizin daha önceden yardım ettiği 300'e yakın kişiler var. Kurumumuzun ne kadar hassas olduğunun farkındayız. Burası beyt-ül mal buradaki bir liranın hesabını veremeyeceğimizin farkındayız o yüzden çok titiz bir çalışma yapıyoruz. Önceliğimiz yetim ve dul aileler olacak yani bu sayı fazlasıyla değişkenlik gösterebilir. Bizim Afyon halkımız her zaman yardım sever ve halkımızın önü açıldığı zaman her türlü desteği alabiliriz bundan dolayı sayıyla ilgili bir kısıtlamamız yok. Önemli olan nokta atışlar yapabilmektir" şeklinde konuştu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum