phishing

Kızılay’da Danıştekin görevi Okyar’a devretti

Kızılay’da Danıştekin görevi Okyar’a devretti

Kızılay’da Danıştekin görevi Okyar’a devretti
08 Ocak 2019 - 10:43 - Güncelleme: 08 Ocak 2019 - 12:46

 

 

Türk Kızılay Afyonkarahisar Şubesi'nde 3 dönem şube başkanlığını yürüten İsmail Danıştekin, yapılan Olağan Genel Kurul toplantısıyla bayrağı Fatih Okyar'a devretti.

Türk Kızılay'ı Afyonkarahisar Şubesi Olağan Genel Kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplantı divan başkanı ve divan üyelerinin belirlemesiyle devam etti.

Tek liste halinde girilen seçimde Fatih Okyar başkanlığa seçildi. Türk Kızılay'ı bayrağını daha yükseklere çıkarmak için çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Okyar, alanlarda daha aktif olacaklarını belirtti. Okyar şöyle devam etti;

"Ecdat mirası 1868 Osmanlı Hilal-i Ahmer cemiyetinden bugüne dünyanın sayılı bölgenin ise en güçlü yardım kuruluşu haline gelen Türk Kızılay’ı Afyonkarahisar Şube Başkanlığına yönetimim ile birlikte , üyelerimizin de tam desteğini alarak seçilmiş bulunmaktayım. İnsan saygınlığının korunması doğrultusunda her koşulda, her yerde ve her zamanda dil, din ırk ayrımı gözetmeksizin çalışacağız. Çıktığımız bu yolda Allah bizleri mahcup etmesin."

Eski Başkan İsmail Danıştekin de, her zaman yardıma muhtaçların yanında olduklarını belirterek, tüm üyelere teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum