phishing

Kitap Fuarı Hazırlık Toplantısı Yapıldı

Kitap Fuarı Hazırlık Toplantısı Yapıldı

Kitap Fuarı Hazırlık Toplantısı Yapıldı
22 Mart 2019 - 11:17


 
12-21 Nisan tarihleri arasında yapılacak ve 10 gün boyunca Afyonkarahisarlıları kitapla buluşturacak 2. Afyonkarahisar Kitap Fuarı kapılarını açmak için gün sayıyor.
Fuarın sorunsuz ve iyi bir şekilde yapılabilmesi için oluşturulan Düzenleme ve Tertip Komitesi, Vali Mustafa Tutulmaz başkanlığında Valilik Makam Toplantı Salonunda bir araya geldi.
On gün süreyle yapılacak söyleşiler, fuara katılacak onur konukları, yazarlar ve fuarın genel olarak organizasyon şemasının ele alındığı toplantıda Vali Mustafa Tutulmaz tüm ayrıntıları komite üyeleriyle birlikte tek tek ele aldı.
 
Kitap Fuarı’nı Sahiplenelim
Afyonkarahisarlıların Kitap Fuarı’na geçen yıl olduğu gibi bu yılda sahip çıkması gerektiğini vurgulayan Vali Mustafa Tutulmaz: “Gelecek kitapla aydınlanır. Kitap hayatımızda her zaman olmalı. Geçen yıl başarıyla yaptığımız Kitap Fuarı’nın bu yılda coşkulu bir şekilde tamamlanacağını düşünüyorum. Herkesin bir kez de olsa fuara gelmesini ve kitap stantlarını gezmesini, söyleşilere katılıp yazarlarla bir araya gelmesini diliyorum. Herkesi Fuar Alanı ve Kültür Park içerisinde açılacak 2. Kitap Fuarı’na davet ediyorum” dedi. 
Toplantıda köy okulları, il genelindeki okullar ve üniversite öğrencilerin fuardan en üst düzeyde faydalanabilmesi için tüm ayrıntılar ele alındı. Gençlerin sevdiği bazı yazarlar fuar süresince okullarda söyleşi etkinliklerinde öğrencilerle bir araya gelecek.
Afyonkarahisarlıların tüm gündemini kitap yapacak fuar, kültür şöleni havasında kitapseverlerin beğenisini kazanacak.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum