phishing

Kardeş Kal’dan Afrin’e yardım

Kardeş Kal’dan Afrin’e yardım

Kardeş Kal’dan Afrin’e yardım
09 Nisan 2018 - 09:55

 

 

Kardeş Kal Türkiye ve Yara-Sar Derneği Afyon Temsilciliği, Afrin’de ki  ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere, bir TIR patatesi, Kardeş kal Türkiye, Şuhut ilce sorumlusu iş adamı ibrahim Eroğlu’nun  sponsorluğunda Afrin’e gönderildi.

Amacı ; Ülkemize ve Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı olası bir darbe ve kalkışma ihtimaline karşı 24 saat uyanık durarak, her  ilde tutulan  nöbetler ve  ileri haberleşme teknikleriyle ülke genelinde senkronize bilgi akışı sayesinde halkımıza ve güvenlik güçlerimize bilgi aktaran  Kardeş Kal Türkiye  ve Yara-Sar Derneği; temel  görevlerinin  yanı sıra, Sosyal sorumluluk bilinciyle davranarak, Afrin’de ki mazlum ve mağdur kardeşlerimize  bir Tır dolusu patates gönderdi.

Kardeş Kal ve Yara-Sar Derneği Afyonkarahisar İl Temsilcilisi Mustafa Demirhöyük’ün yaptığı açıklamada; yârdim Tırının ihtiyaç sahiplerine  ulaştırıldığı bildirildi. “Emeği ve Katkısı olan herkesten Allah razı olsun”, Bundan sonrada bu tür yardımlara vesile olmaya devam edeceğiz inşallah denildi…

YORUMLAR

  • 0 Yorum