phishing

Kapak toplamada rekor Oruçoğlu İlokulunun

Kapak toplamada rekor Oruçoğlu İlokulunun

Kapak toplamada rekor Oruçoğlu İlokulunun
01 Haziran 2016 - 11:24

 

 

 

 

Afyonkarahisar Oruçoğlu İlkokulu 4/G sınıfı öğrencileri, engelli bireyleri hayata bağlayan Mavi Kapak Toplama Kampanyası'na 350 kilogram kapak bağışıyla destek vererek, yeni bir rekora imza attılar.

Bugüne kadar yüzlerce engelli vatandaşı tekerlekli sandalye sahibi yapan Mavi Kapak Toplama Kampanyası'na bir destekte Oruçoğlu İlkokulu'ndan geldi. Sınıf öğretmenleri Erdal Özşahin'in öncülüğünde yaklaşık 350 kilogram kapak toplayan Oruçoğlu İlkokulu 4/G sınıfı öğrencileri, 2014 yılı Kasım ayında bağışladıkları 300 kilogram kapakla uzun süredir rekoru elinde bulunduran Atatürk İlkokulu'nu geride bıraktı.

 

GERİ DÖNÜŞÜM FİRMASINA GÖNDERİLDİ

Hem tekerlekli sandalye bekleyen engellilere umut olmak hem de pet kapakların yol açtığı çevre kirliliğini önlemek amacıyla kampanya destek veren öğrenciler, topladıkları kapakları, okul bahçesinde düzenlenen özel bir programla Afyonkarahisar Belediyesi'ne teslim etti. Belediye Muhtarlık İşleri Müdürü Cem Kasapoğlu ile Beyaz Masa Birim Sorumlusu Hasan Azak tarafından teslim alınan kapaklar, tekerlekli sandalye temini için ilgili geri dönüşüm firmasına gönderildi. Engelli derneklerinin temsilcileri de programa katılarak, kampanyaya verdikleri destekten dolayı öğrencilere teşekkür etti.

Bir engelli vatandaşı daha hayata bağlayacak olmanın mutluluğunu yaşayan öğrenciler, ilimizdeki tüm okulları kampanyaya destek vermeye davet etti. Öğrenciler, kampanya boyunca kendilerine destek veren ailelerine, öğretmenlerine ve diğer sınıflarda okuyan öğrenci arkadaşlarına da teşekkür etti.●iha

YORUMLAR

  • 0 Yorum