phishing

KAMUOYUNA DUYURU

KAMUOYUNA DUYURU

KAMUOYUNA DUYURU
27 Mart 2020 - 22:50


 
Bugün sabah saatlerinden bu tarafa Sadıkbey Köyü ile ilgili yaptığımız haberler nedeniyle sosyal medya hesaplarımızdan sürekli eleştiri ve hakaret yağmuruna tutuluyoruz.Sebebi de köyün adı kötüye çıkmasın kapanan. İşsiz kalanları vebalini sen mi verecksin? Sana hakkımı helal etmiyorum, senin yüzünden 100’ den fazla kişi işinden oldu. Hakkımızı helal etmiyoruz vs. tarzı daha ağza alınmayacak tehditler, hakaretler, ne sözler.
Bizim niyetimiz halkı galeyana getirmek yada bir şeylere kışkırtmak değil yada olmayanı olmuş gibi göstermek de değil.Bizim amacımız halkımızın hükümetin tavsiyeleri doğrultusunda daha fazla evde kalmasını sağlamak suretiyle yaşanacak olumsuzlukların tamamının bir nebze önüne geçerek yanaşlatabilirmiyiz. Yoksa bizim kimsenin işinden etmek gibi bir niyetimiz yok.Kimsenin köyünü kötülemek gibi bir niyetimiz de yok.Bizde böyle haberler vermeye çok meraklı değiliz ama maalesef memleketin hali bu.Bunları vermekteki amacımız da halkı bilinçlendirmek suretiyle onların evden çıkmalarını azaltmak.Çarşı Pazar hala insan dolu ortalıkta sanki bir şey yokmuş gibi millet boş boş dolanıyor.
Yapılanların hepsi sizlerin ve sevdiklerinizin iyiliği için. Kötü sonuçlarla karşılaşmamak ve sevdiklerinize ağlamak istemiyorsanız yaptığımız haberleri dikkatle okuyun ve sabırla hükümetin ve bilim kurulunun tavsiyelerine uyun uygulanan yasaklara dikkat edin uyarıları dikkate alın ve sevdiklerinizi ağlatmayın evde kalın sağlıklı kalın.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum