phishing

Kamu-Sen'de Koncuk Geylan'ı halefi olarak belirledi

Kamu-Sen'de Koncuk Geylan'ı halefi olarak belirledi

Kamu-Sen'de Koncuk Geylan'ı halefi olarak belirledi
24 Şubat 2018 - 13:52

Kamu-Sen Başkanı ismail Koncuk 26 yıl süren sendikal yaşamına veda etti.

Kamu-Sen Genel Başkanı olarak 10 yıl sendikal mücadele veren ismail koncuk son yapılacak olan kongrede aday olmayacağını açıkladı.

Koncuk bazı basın yayın organlarında tehdit edildiği için aday olmayacağı yönündeki iddialara sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile son noktayı koydu.Koncuk ayrıca teşkilatlanma genel sekreteri Talip Geylan’ı da genel başkan adayı olarak ilan etti.

Koncuk;"Bazı basın yayın organlarında, ölüm tehditleri aldığım için aday değilim şeklindeki açıklamalar şahsıma ait değildir.Bizzat benim ağzımdan duymadan yapılan bu haberler etik olmadığı gibi, temsil ettiğim sendikama da zarar vermek amacı taşıyabilir.

24-25 Şubat tarihinde yapılacak olan Türk Eğitim Sen 6. Olağan Genel Kurulunda genel başkanlığa aday değilim.Bu genel kurulda teşkilatımız içinde yetişmiş, kıymetli kardeşim Talip Geylan benim adayımdır, sonuna kadar destekçisi olacağım herkes tarafından bilinmelidir.

2005 yılında genel sekreter, 2008 yılında Genel Başkan olduğum Türk Eğitim Sen'e daha önce de 10 yıl Adana 1 Nolu Şube Başkanı olarak hizmet ettim, dişimle, tırnağımla, alınterimle 1992 yılından bu yana emek verdiğim Türk Eğitim Sen şerefle yoluna devam edecektir.

Ben İsmail Koncuk olarak, ölüm tehditi ile sendika genel başkanlığını bırakacak bir insan olmadım, olmam dolayısıyla bu tür haberleri şahsıma hakaret olarak görürüm.Türk Eğitim Sen hem mücadeleci bir sendika hem de milli bir sivil toplum örgütü olarak yoluna devam edecektir.

24-25 Şubat'ta seçilecek yeni genel başkan ve yönetim kurulu üyelerimizin Türk Eğitim Sen'in mücadele çıtasını daha da yukarıya taşıyacağından hiç bir şüphem yoktur.Genel kurulumuz camiamıza hayırlı, uğurlu olsun, inşallah."

Koncuk kendisine ait sosyal medya hesabından duygularını dile getirdi;”

 

1992 yılında Türk Eğitim Sen Adana kurucular kurulu üyesi, şube başkan yardımcısı, 1996-2005 yılları arasında Adana 1 Nolu Şube Başkanı, 2005 yılına kadar genel merkez denetleme kurulu üyesi, 2005-2008 yıllarında Genel sekreter, 2008 yılından bugüne kadar Genel Başkan olarak görev yaptım.

 

Her insanda olduğu üzere eksiklerim, kusurlarım olmuştur, ancak kamu çalışanlarını ve ülkemizi ilgilendiren her konuda sorumluluklarımı elimden geldiğince yerine getirdim.Geriye dönüp baktığımda hayatımın hiç bir döneminde Allah'ıma hamd olsun hiç bir zig zag, hiç bir kırık çizgim olmamıştır.Teşkilatım ve üyelerimizi mahçup edecek hiç bir hata yapmamak için azami gayret sarf ettim.Bilmeden yaptığım hatalarım varsa tüm dostlarım affetsinler.

 

Sendikacılığı, siyasi bir tartışma zeminine kaydırmamak, hakkını vermek, bize inanan, güvenen insanları hayal kırıklığına uğratmamak için özenle çalıştım ve bir atlama taşı olarak görmedim.Cesur ve ilkeli bir sendikal mücadeleyi hedefledim.Korkutmadım, korkmadım.İnsana insanca yaklaşmak temel anlayışım oldu.Kendisi ile barışık bir teşkilat oluşturmak için fedakarlığın şart olduğuna inandım.Ben demedim, biz olmanın ne büyük bir haz olduğuna inandım, ötelemedim, kucakladım, kin duymadım.

24-25 Şubat tarihlerinde Türk Eğitim Sen 6. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştireceğiz.10 yıldan fazla süredir Genel Başkanlığını şeref ve gururla yaptığım Türk Eğitim Sen'in genel başkanlığına son noktayı koyacağım.Bu genel kurulda çok sevdiğim, kardeşim Talip Geylan genel başkan adayımdır.Son derece bilgili ve sendikal birikiminin çok yüksek olduğunu yakınen bildiğim Talip Geylan'a kefilim.Talip kardeşimin bu mücadeleyi taçlandırarak, yükselteceğine inancım tamdır.

Genel Başkan adayı olmamamın dostlarımı üzdüğünü biliyorum.Bu mücadelede bana güvenen, desteklerini hiç esirgemeyen şube başkanlarıma, yönetim kurulu üyelerime, il ilçe temsilcilerime, cefakar üyelerime gönül dolusu teşekkür ediyorum.

En büyük üzüntüm, aday olmamama sevinecek Türk Eğitim Sen düşmanlarıdır.Onlara da şunu söylüyorum, hiç sevinmeyin, İsmail Koncuk nerede olursa olsun, bu teşkilat ve dostlarıyla hem fikren hem de bedenen bir ve beraber olacaktır.

Allah ömür verdiği sürece bilgi ve tecrübelerimi bu ülke ve milletimiz için farklı zeminlerde de olsa kullanmaya devam edeceğim.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm camiamıza saygı ve sevgilerimi sunuyor, hakkınızı helal etmenizi diliyorum. Kalbini kırdığım, üzdüğüm her kim varsa helallik istiyorum.Allah yar ve yardımcımız olsun, kimsenin şüphesi olmasın, hak ve hakkı tutup kaldırma mücadelemiz sürecektir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum