phishing

Kampanya kapsamında Afyonkarahisar genelinde 3 bin 500 fidan dağıtıldı

Kampanya kapsamında Afyonkarahisar genelinde 3 bin 500 fidan dağıtıldı

Kampanya kapsamında Afyonkarahisar genelinde 3 bin 500 fidan dağıtıldı
02 Ocak 2020 - 11:41

Vali Mustafa Tutulmaz, Türkiye genelinde "Yeni Yılda Ağaç Kesme Fidan Dik" sloganı ile başlatılan proje kapsamında yılın son gününde Anıtpark önünde vatandaşlara ücretsiz fidan dağıtımı programına katıldı.
 
 Fidan dağıtımı öncesinde Fidanlık Müdürü Mutlu Tepe,  Vali Mustafa Tutulmaz’a proje hakkında kısa bilgilendirme yaptı. Daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Mustafa Tutulmaz; “Ağaç kesmek yerine ağaç dikmeyi önceleyen bir kampanyayı sizlerle paylaşıyoruz. Malumunuz olduğu üzere yılbaşını bazı anlayışta ağaç keserek, onu süsleyerek kutlama eğilimi var. Ancak bizde ağaç dikmeyi daha ön plana alan bir anlayış var. Bu yüzden bakanlığımızın öncülüğünde her yıl yılbaşı öncesinde bu kampanyayı devam ettiriyoruz. Bu yılda fidanları vatandaşlarımıza dağıtarak ‘ağaç kesmeyelim ağaç dikelim’ diyoruz. Bu vesileyle Afyonkarahisar’lı hemşerilerimizin, bütün insanlığın yeni yılını kutluyorum Yeni yılın sağlık, huzur, mutluluk ve bütün güzellikleri beraberinde getirmesini diliyor, hayırlı uğurlu bir yıl olsun diyorum” ifadelerini kullandı
 
 Vali Mustafa Tutulmaz’ın konuşmasının ardından Anıtpark önünde bulunan vatandaşlara fidan dağıtımı yapıldı. Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü bünyesinde Afyonkarahisar Orman İşletme ve Orman Fidanlık Müdürlüğü organizasyonuyla 81 ilde Ağaç Kesme Fidan Dik sloganı kapsamında yapılan programda il genelinde 3 bin 500 adet sedir, ceviz ve badem fidanı vatandaşlara dağıtıldı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum